Έμιλυ Κόλιανδρη: «Έχουμε έναν συντηρητισμό ως κοινωνία που συνεχίζει να τρέφεται»
Media

Έμιλυ Κόλιανδρη: «Έχουμε έναν συντηρητισμό ως κοινωνία που συνεχίζει να τρέφεται»

Η Έμιλυ Κολιανδρή είναι πρωταγωνίστρια της σειράς Ηλέκτρα και μιλάει για την ηρωίδα που ενσαρκώνει τηλεοπτικά αλλά και για τον κοινωνικό συντηρητισμό που όπως λέει συνεχίζει να υπάρχει στη χώρα μας. 

Πώς πήρατε την απόφαση να κάνετε και φέτος θέατρο και τηλεόραση;

Δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω φέτος τηλεόραση, είχα περάσει μία περσινή απαιτητική χρονιά με γυρίσματα και θέατρο. Όταν ήρθε στα χέρια μου το σενάριο, όμως, με συγκίνησε και με ακούμπησε. Αποφάσισα λοιπόν να το κάνω.

ilektra.jpg

Η Ηλέκτρα

Έπαιξε ρόλο η ηρωίδα σας;

Η Ηλέκτρα είναι καταπιεσμένη, ζει σε έναν γάμο που αναγκάστηκε να κάνει. Είναι μία ψυχή, ωστόσο, ελεύθερη... Βρίσκει διέξοδο ιππεύοντας, διαβάζοντας ποίηση. Είναι φάρος για κάποιους ανθρώπους, προσφέρει, βοηθά. Έχει ωραία στοιχεία και μου άρεσαν πολύ. Είναι μία γυναίκα της δεκαετίας του ‘70, που συναντάμε όμως ακόμη στην Ελλάδα, σε κάποιες περιοχές. Η Ηλέκτρα θα μπορούσε να ζει στο σήμερα.

loulis-koliandri.jpg

Ακόμη και σήμερα συναντάμε γυναίκες καταπιεσμένες;

Δεν είναι εύκολο ακόμα και στην Ελλάδα του σήμερα να αφήσει μία γυναίκα τον άντρα της και να αναζητήσει τον έρωτα, να κυνηγήσει τα όνειρά της. Στη χώρα μας, ακόμη και αυτή την εποχή, η γυναίκα πρέπει να βάζει πάνω από όλα την οικογένεια. Δεν μπορεί να αφήσει τη συζυγική εστία, δηλαδή, ακόμη κι αν την πνίγει... Νομίζουν ότι η εποχή πάει μπροστά και εμείς μετράμε γυναικοκτονίες. Έχουμε έναν συντηρητισμό ως κοινωνία που συνεχίζει να τρέφεται, μία παρελθοντολαγνία.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ ΤV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved