Στα Σύνορα: Ο Νικόλας δέχεται έναν πυροβολισμό
Media

Στα Σύνορα: Ο Νικόλας δέχεται έναν πυροβολισμό

Στα Σύνορα: Ο Περικλής παρατηρεί ότι ανάμεσα στον Ηρακλή και στην Ιωάννα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μια έλξη.

Για αυτόν τον λόγο, προσπαθεί να επωφεληθεί από αυτήν την κατάσταση. Έτσι, ζητάει από τον Ηρακλή να εκμεταλλευθεί τη συμπάθειά της, προκειμένου να της αποσπάσει πληροφορίες για τις εμπορικές συναλλαγές της γιαγιάς της. Την ίδια ώρα, η Γιαννούλα αποκαλύπτει στην Ιωάννα τις παράνομες επαγγελματικές της δραστηριότητες και εκείνη μένει εμβρόντητη.

sta-synora-stelios.jpg

Μάλιστα, σκέφτεται να φύγει από το χωριό. Από την άλλη, η Καίτη ενθαρρύνει μια ερωτική σχέση ανάμεσα στην Ιωάννα και στον γιο της, Στέφανο, εποφθαλμιώντας την επιχείρηση ταμ λαθρεμπορίου και επιδιώκοντας να περάσει στα χέρια της ίδιας. Συνάμα, ο Ηρακλής διαπληκτίζεται με τον Στέφανο έξω από το καφέ. Για να τον εκδικηθεί, ο Στέφανος αποφασίζει να του κλέψει τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί μία μεγάλη έκπληξη: ο Νικόλας μαθαίνει ότι ο Ντίνος συνεργάζεται κρυφά με την Αστυνομία και το μεταφέρει στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Μπροστά στον επερχόμενο κίνδυνο, η Γιαννούλα παίρνει μία επώδυνη απόφαση για όλους.

sta-synora-giagia-giannoula.jpg

Παράλληλα, στήνει μια ψεύτικη επιχείρηση μεταφοράς εμπορεύματος από την Αλβανία, η οποία όμως διακόπτεται από τον Ηρακλή, που καταφτάνει στο σπίτι για να ζητήσει βοήθεια από τον Στέλιο. Η Γιαννούλα, για να απαλλαγεί από την παρουσία του, τον στέλνει μαζί με την Ιωάννα στην Αλβανία, προκειμένου να αγοράσουν καινούργια λάστιχα. Τότε η Ιωάννα αναλαμβάνει να του δείξει τις ομορφιές του τόπου της και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Αγνοούν, όμως, ότι η μεταφορά των ελαστικών είναι παράνομη, μέχρι που τους σταματάει για έλεγχο η Αλβανική Αστυνομία. Την ίδια στιγμή, ο Περικλής στήνει ολόκληρη επιχείρηση, αποφασισμένος να συλλάβει τον μεταφορέα. Εν τω μεταξύ, ο καμουφλαρισμένος Νικόλας δέχεται έναν πυροβολισμό καθώς περνάει από τα σύνορα...

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved