Γωγώ Μπρέμπου: «Όταν υποδύομαι ηρωίδες άλλων  δεκαετιών, πάντα αναζητώ το...  πλαίσιό τους»
Media

Γωγώ Μπρέμπου: «Όταν υποδύομαι ηρωίδες άλλων δεκαετιών, πάντα αναζητώ το... πλαίσιό τους»

Παράδεισος των κυριών: Η Γωγώ Μπρέμπου μπορεί να είναι μια γυναίκα της εποχής της, κατανοεί όμως και την Όλγα, που έκανε το λάθος και εμπιστεύτηκε τον Αποστόλη, μια και «έτσι γινόταν τότε».

Η ίδια ωστόσο δεν θα παντρευόταν «με τίποτα» έναν τέτοιον άντρα, ούτε θα άφηνε μια φίλη της να εμπιστευτεί την περιουσία της άνευ όρων σε κάποιον, γιατί θα ήταν «αφελής» το λιγότερο!

paradeisos.jpg

Παράδεισος - Γωγώ Μπρέμπου

Μιλήστε μας για την Όλγα...

«Όταν υποδύομαι ηρωίδες άλλων δεκαετιών, πάντα αναζητώ το... πλαίσιό τους. Έχω λοιπόν παρατηρήσει πως όσοι γεννήθηκαν λίγο πριν ή λίγο μετά τον πόλεμο και έχουν ζήσει πείνα, καταστροφές και θάνατο διαθέτουν μια ιδιαίτερη τάση προστασίας της ζωής. Διαθέτουν επίσης έναν συναισθηματικό κόσμο αρκετά έντονο και ίσως δυσνόητο για τους σημερινούς, ασφαλείς και εξασφαλισμένους ανθρώπους. Ως εκ γούτου, η Όλγα είναι ένας άνθρωπος προστατευτικός με όσους αγαπάει και θέλει να βοηθάει χωρίς να ισοπεδώνει την προσωπικότητα κάποιου, χαρακτηριστικά που της έχει δώσει ο τρόπος που μεγάλωσε: ως αγαπημένο παιδί της οικογένειάς της, με πλούτο και χωρίς στερήσεις, κάτι που την έχει κάνει πολύ γενναιόδωρη. Επίσης είναι δημιουργική και όχι καταστροφική και ξέρει να αγαπάει».

paradeisos-new-(9).jpg

Παράδεισος - Γωγώ Μπρέμπου

Έρχεται όμως αντιμέτωπη και με κάτι τρομερό: ο γιος της είναι βιαστής

«Ο Πάρης είναι ένα παιδί που μεγάλωνε σε πλούσιο περιβάλλον, με πολλά προνόμια, στο οποίο όμως αρνούνταν να δουν το πρόβλημά του. Βέβαια αυτό σε καμία περίπτωση δεν τον αθωώνει και εδώ να σημειώσουμε το εξής: οι σεναριογράφοι και οι συντελεστές διαλέξαμε να μείνουμε στην πορεία της ζωής του που τον οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά, η οποία είναι στιγμιαία. Ο Πάρης δεν είναι εγκληματική προσωπικότητα, έχει όμως διαπράξει ένα έγκλημα. Δεν είναι μια ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα χωρίς επιστροφή ή ένας ακραία κακός. Έχει κάνει αδιαμφισβήτητα ένα έγκλημα, το οποίο δεν θα ξεχάσει ποτέ, καθώς έχει στιγματίσει τη ζωή του ως ανεξίτηλο τραύμα, ωστόσο οι σεναριογράφοι έχουν επιλέξει να δείξουν κατ' αρχάς πώς έφτασε ως εκεί και στη συνέχεια τον δρόμο της εξιλέωσης. Δεν είναι, εν ολίγοις, ένας ασυνείδητος. Έτσι βέβαια διαλέξαμε να το διηγηθούμε εμείς. Κάποιοι μπορεί να επέλεγαν να μιλήσουν για το ειδεχθές έγκλημα του βιασμού, γιατί αυτό είναι ο βιασμός, ένα έγκλημα ειδεχθές», λέει στο Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved