Σασμός - Ευγενία Σαμαρά: «Θα έρθει νέος εισαγγελέας και θα μιλάει με τη... δικηγόρο της Κρήτης»
Media

Σασμός - Ευγενία Σαμαρά: «Θα έρθει νέος εισαγγελέας και θα μιλάει με τη... δικηγόρο της Κρήτης»

H Ευγενία Σαμαρά υποδύεται την Στέλλα στην επιτυχημένη σειρά Σασμός που προβάλλεται για τρίτη σεζόν φέτος και μιλάει για την εξέλιξη του ρόλου της. 

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία παίζει τη δικηγόρο στη σειρά που έχει κάνει τεράστια επιτυχία εδώ και τρεις σεζόν, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της πως θα έχουμε νέα άφιξη στο καστ του Σασμού ενώ δεν κρύβει την επιθυμία της να δει τη Στέλλα να ευτυχεί.

Η Αιμιλία έφυγε από την Κρήτη αλλά μαθαίνουμε πως ένας νέος εισαγγελέας κοντοζυγώνει.

«Θα έρθει όντως ένας νέος άνθρωπος σε αυτή τη θέση και μαντέψτε με ποια θα μιλάει. Με τη δικηγόρο της Κρήτης! Κάποια επαφή θα έχουν (γέλια). Για να δούμε...».

Είναι σωστή φίλη, άψογη επαγγελματίας, χειρίζεται τους πάντες. Δεν έχει κάποια αχίλλειο πτέρνα αυτή η κοπέλα;

«Έχει κλάψει πολύ, θεωρώ πως είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα, που όμως έχει μεγαλώσει με μια μητέρα ψυχολόγο, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχε πάντα στη ζωή της πολλή λογική και πολλή ανάλυση, άρα έχει μάθει να εκλογικεύει τα πράγματα. Δεν αφήνει το τραύμα να εκτονωθεί. Δεν το αναφέρω ως λογικό της στοιχείο. Είναι σαν να είναι λίγο προγραμματισμένη η Στέλλα. Και αυτό δεν ξέρω πόσο τη βοηθάει να είναι απελευθερωμένη και ευτυχισμένη. Όμως θα τα βρει όλα στο μέλλον η Στελλίτσα».

SASMOS-Ey.Samara-G.Triantafyllidhs.jpg

Θα ευτυχήσει;

«Ελπίζω πως ναι. Θα είναι ωραία να νιώσει ευτυχισμένη».

Είναι και ένα σωστό πρότυπο κόρης. Δεν αφήνει τον πατέρα της τώρα που η Σοφία έφυγε στο εξωτερικό.

«Υπάρχει και μια υπερβολή σε όλο αυτό όμως. Δεν θεωρώ σωστό μια γυναίκα στα 30 και κάτι της να ζει με τους γονείς της. Εφόσον βέβαια είναι σε μια φάση που έχει τη δουλειά της και θα μπορούσε να στηρίξει τον εαυτό της. Ως Ευγενία πιστεύω πως ίσως να αποφεύγει κάτι και από μόνη της».

Δεν το απέφυγε! Απλά η Αργυρώ της χάλασε τα σχέδια...

«Γιατί πρέπει να περιμένει όμως από έναν άντρα για να φύγει από το σπίτι της; Είναι χειραφετημένη και έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της. Το οποίο βέβαια δένει πάρα πολύ με τη μικρή κοινωνία στην οποία ζει. Σεναριακά έχουν χτίσει πολύ ωραία τους χαρακτήρες οι σεναριογράφοι, με ποιότητες και αλήθειες πολλές. Γιατί κανένας ήρωας δεν είναι μονοδιάστατος. Και στην πραγματική ζωή είμαστε όλοι γεμάτοι αντιφάσεις».

sasmos-(4).jpg

Γιατί είναι τόσο αγαπητή η Στέλλα;

«Μάλλον γιατί έχει περάσει πολλά και ο κόσμος έχει ταυτιστεί μαζί της, αλλά βλέπω πως γενικότερα οι ήρωες του “Σασμού” είναι πολύ αγαπητοί. Απλά με άλλους ταυτίζονται περισσότερο και με άλλους λιγότερο».

Στο πίσω μέρος του μυαλού μας, η Άνω Ποριά υπάρχει πάντως...

«Κάποιοι νομίζουν πως υπάρχει και σαν όνομα η Άνω Ποριά στην Κρήτη, όμως δεν υπάρχει».

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved