Ο ΟΡΚΟΣ ΙΙ στην ΕΡΤ1: Ο Φίλιππος βαριά τραυματισμένος στην εντατική
Media

Ο ΟΡΚΟΣ ΙΙ στην ΕΡΤ1: Ο Φίλιππος βαριά τραυματισμένος στην εντατική

Ο Όρκος: Μια φωτογραφία, στην οποία Μαριτίνα και Ιάσονας φαίνεται ότι έχουν έρθει πολύ κοντά, φτάνει στα χέρια του Φίλιππου και η απογοήτευση τον κατακλύζει… Την ίδια ώρα, ο Ιάγος, που είναι αποφασισμένος να τον βγάλει από τη μέση, του καταφέρνει ένα σχεδόν θανάσιμο χτύπημα και τον στέλνει στην Εντατική του «Αγίου Συμεών»…

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Ο όρκος ΙΙ», η οποία μεταδίδεται την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45.

O-ORKOS-2_EP-17_PHOTOS-4.jpg

O όρκος

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45
Επεισόδιο 7ο: «Η ήττα»
O-ORKOS-2_EP-17_PHOTOS-3.jpg

O όρκος

Μνήμες της Εριέττας από το παρελθόν επανέρχονται και της δημιουργούν αδικαιολόγητα ξεσπάσματα. Η Μαριτίνα και ο Ιάσονας έρχονται κοντά και μια φωτογραφία τους φτάνει στα χέρια του Φιλίππου. Ο Ραφαήλ επιμένει να ψάχνει καινούργια στοιχεία για να βοηθήσει τον Φίλιππο, αλλά εκείνος δεν θέλει να συνεχίσει να παλεύει για να προστατέψει την οικογένειά του. Ο Ιάγος έχει βάλει μπροστά το σχέδιο για τη δολοφονία του Φίλιππου, γνωρίζοντας πως δεν έχει περιθώρια αποτυχίας.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45
Επεισόδιο 8ο: «Το γράμμα»
O-ORKOS-2_EP-17_PHOTOS-5.jpg

O όρκος

Ο Φίλιππος εισάγεται στην Εντατική του «Αγίου Συμεών» με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Η Μαριτίνα φτάνει στο νοσοκομείο και τον βλέπει ύστερα από πολύ καιρό, αλλά η συνάντησή τους δεν πάει όπως εκείνη περίμενε. Ο Σιρχάν εξαγριώνεται που ο Ιάγος δεν κατάφερε να σκοτώσει τον Φίλιππο μέσα στη φυλακή κι έτσι αναλαμβάνει ο ίδιος δράση εντός του νοσοκομείου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved