Απασφάλισε η Παπαδοπούλου για την Ανδριώτου: «Είναι ένας τρόπος να βρεθείς στο επίκεντρο»
Media

Απασφάλισε η Παπαδοπούλου για την Ανδριώτου: «Είναι ένας τρόπος να βρεθείς στο επίκεντρο»

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σου Σου έγινε γνωστή η είδηση πως η Βρισηίδα Ανδριώτου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προκειμένου να μην αναφερθεί ξανά στο όνομά της αλλά και να μην μπορεί να την πλησιάσει.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο τους συμμετείχαν στο ίδιο fashion show στην AXDW στο Ζάππειο, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να λέει πως η Βρισηίδα Ανδριώτου αναστατώθηκε μαζί της, επειδή δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου μόδας Nikos Takis.

Μετά από αυτή τη δήλωση η Βρισηίδα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα η Ευρυδίκη είπε πως:

papadopoulou-andriotou-(1).jpg

Κάποτε... φίλες

«Δεν έχω πάρει κάτι στα χέρια μου. Άνοιξα την τηλεόραση και είδα αυτό, ότι μου έκανε ασφαλιστικά μέτρα. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ανάλογα με το τι έχει στην ψυχούλα του. Είναι κι αυτός ένας τρόπος όταν δε βρίσκεσαι στην επικαιρότητα να βρεθείς στο επίκεντρο και να κάνεις μια διαφήμιση στο όνομά σου. Γι΄ αυτό το λόγο θεωρώ ότι γίνεται αυτό, αυτή τη στιγμή.

papadopoulou-andriotou-(4).jpg

Μαζί στο Survivor

Δε συναναστρεφόμαστε, δεν κινούμαστε στους ίδιους χώρους, δε βγαίνουμε στα ίδια μαγαζιά ώστε να συναντά η μια την άλλη. Έτυχε να βρεθούμε σε μια επίδειξη μόδας, κι εγώ να ανοίξω και να κλείσω την επίδειξη. Δεν έγινε κάτι άλλο. Ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που βρεθήκαμε σε κοντινή απόσταση η μια με την άλλη.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως επιθυμεί, κι εκείνη εκφράστηκε με τον τρόπο που είδαμε. Δεν έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Αν έρθει κάποιο χαρτί, θα πράξω κι εγώ τα νόμιμα. Βέβαια, μπορούμε να θυμηθούμε και κάτι αντίστοιχο που έγινε πριν λίγους μήνες με την Μαίη, που δεν πήρε ποτέ κανένα χαρτί στα χέρια της.

Αν την είχα απέναντί μου, δε θα της έλεγα κάτι. Θα της ευχόμουν μόνο ο Θεός να της δώσει φώτιση και ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή της και γρήγορα να έχει ό,τι καλύτερο επιθυμεί στη ζωή της και τα επαγγελματικά της, και να πάει τόσο ψηλά η δουλειά της που μέσα από εκεί να ακούγεται το όνομά της στα Μέσα και όχι μέσα από τέτοιες κατασκευασμένες χωρίς λόγο ενέργειες».

Δες το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved