Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Σταματάκης απειλεί τη Δέσποινα
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Σταματάκης απειλεί τη Δέσποινα

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η οικειοθελής παράδοση του Λημνιού και η ομολογία του για την εκτέλεση των δύο αντρών εκπλήσσει την Άννα, αλλά ο Ισσαρης πιστεύει ότι αναγκάστηκε, έχοντας παρακολουθήσει τις συνομιλίες της με κοριό.

Παράλληλα, η Δέσποινα ζητάει από τον Νικόλα να πει ψέματα στην Αστυνομία ότι η Πέρσα είχε με τον άντρα της παράνομη σχέση. Όμως η άρνηση του Νικόλα να βοηθήσει απομακρύνει τον Κάσδαγλη. Λίγο αργότερα, ο καθηγητής καταθέτει και εξηγεί για ποιο λόγο ακολούθησε τον Λημνιό και κατέγραψε την πράξη του με το κινητό. Από την άλλη, η Άννα δεν μπορεί να επιμείνει λόγω των εντυπώσεων που θα προκαλέσει η είδηση ότι ο Λημνιός την παγίδεψε με κοριό για να υποκλέπτει τις απόρρητες συνομιλίες της.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-16-6.jpg

Κάνε ότι κοιμάσαι

Εν τω μεταξύ, ο Σταματάκης αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο επιθετικός με τη Δέσποινα, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα την αφήσει να πάει πουθενά με τον εραστή της. Μάλιστα, την απειλεί ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο εναντίον της και η Δέσποινα ζητάει τη βοήθεια του υπεύθυνου ασφαλείας και της Δάφνης για να τον λογικέψουν. Οι μέρες περνούν και ο Νικόλας κατηγορεί τον Ίκαρο για το ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του Λημνιού. Την ίδια στιγμή, ο'Ισσαρης είναι εξοργισμένος με τον Νικόλα για την επίθεσή του στον Λημνιό. Ταυτόχρονα, ο Μάκης δέχεται να δουλέψει για τον συνεργάτη του Ίκαρου και υπόγειο εχθρό του, επιδιώκοντας να μάθει πληροφορίες για την υπόθεση του Λημνιού. Ωστόσο, ο Αχιλλέας ζητάει από τον Μάκη να γίνει ο κατάσκοπός του και να καρφώνει τον καθηγητή του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Κάσδαγλης καβγαδίζει με τον Νικόλα για τη στάση του στη σχέση που έχει με τη Δέσποινα.

papadopoulos-kane-oti-koimasai.jpg

Σπύρος Παπαδόπουλος - Κάνε ότι κοιμάσαι

Ύστερα από αυτό, ο Σταματάκης ετοιμάζεται να τον απολύσει. Η στάση, τώρα, της Δέσποινας απέναντι στον Στέλιο αλλάζει και του ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να χωρίσει με τον άντρα της. Εκείνος, πληγωμένος, καβγαδίζει μαζί της και την εγκαταλείπει. Εν τω μεταξύ, ο Σταματάκης ζητάει τη βοήθεια της Πέρσας για να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς. Μπροστά σε ποιο αποτρόπαιο θέαμα θα βρεθεί ο Νικόλας

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved