Το Προξενιό spoiler: Η Στάσα γοητεύεται από τα συναισθήματα του Στασινόπουλου
Media

Το Προξενιό spoiler: Η Στάσα γοητεύεται από τα συναισθήματα του Στασινόπουλου

Στο Προξενιό της Ιουλίας απολαμβάνουμε τη φετινή σεζόν τον Δημήτρη Αλεξανδρή.

Ο ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ήρωά του αλλά και για το ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο του Στασινόπουλου με τη Στάσα δίνοντας spoiler.

to-proxenio-stasa-stasinopoulos-(1).jpeg

Το προξενιό - Στασινόπουλος

Ο Στασινόπουλος έχει ένα πολύ ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με τη Στάσα, με την οποία υπήρξε ερωτευμένος.

Ναι. Είναι ένας ανομολόγητος έρωτας των παιδικών του χρόνων. Ο Στασινόπουλος ήταν ένα από τα παιδιά μιας πολύ μεγάλης οικογένειας εργατών στα κτήματα του Ραζίνη και η Στάσα ήταν το όνειρο, ο παραμυθένιος έρωτας που είχε από μικρός και δεν έχει ομολογήσει ποτέ. Δεν της το είχε πει και δεν έχει αφήσει καν να εννοηθεί ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. Ένας από τους λόγους, βέβαια, είναι ότι τον είχε προλάβει, όταν ήταν έφηβοι, ο Στρατός, ο φίλος του, και επειδή τότε και ακόμη και τώρα βέβαια, η ταξική διαφορά είναι εμφανής, δεν μπορούσε να γίνει ποτέ πραγματικότητα. Η οικογένεια του Στράτου ήταν πλούσια, εν αντιθέσει με του Στασινόπουλου που ήταν πάμφτωχοι άνθρωποι που δούλευαν στα χωράφια.

Πλέον, όμως, θα της εξομολογηθεί τον έρωτά του και θα δεθούν.

Φαίνεται ότι όλη αυτή η ιστορία τούς έχει φέρει κοντά, περισσότερο απ’ ό,τι περίμενε και ο ίδιος.

to-proxenio-stasa-stasinopoulos-(4).jpg

Το προξενιό - Στάσα

Εκείνη γοητεύεται από τα συναισθήματά του;

Πιστεύω πως ναι, γιατί ο Στασινόπουλος είναι πολύ πιστός στους ανθρώπους που είναι μαζί του. Όχι μόνο στη Στάσα, αλλά και στην οικογένειά του, στην κόρη του τη Βαγγελίτσα, στους φίλους του. Ένας άνθρωπος αυτού του χαρακτήρα εκπέμπει μια γοητεία.

Φαντάζομαι πως θα παρέμβει καταλυτικά και σε όλη αυτή την οδύνη που θα περάσει η κόρη της Στάσας, όταν θα παντρευτεί από προξενιό τον Γιωργίκη.

Βέβαια. Επειδή έχει αυτή την ιδιοσυγκρασία, δεν μπορεί να αφήσει την αδικία, την οποία έχει δει, ατιμώρητη. Την Ιουλία την έχει σαν παιδί του. Είναι υπερπροστατευτικός. Βέβαια, αυτά είναι πάρα πολύ μπροστά. Τώρα ζει το δράμα της κόρης του, που έχει ερωτευθεί τον γιο του Ραζίνη.

1699616410565-521754333-to-proxenio-stasa-stasinopoulos-(1).webp

Το προξενιό της Ιουλίας

Ο οποίος, όμως, είναι ερωτευμένος με την Ιουλία.

Ναι. Κι αυτό το ξέρει ο Στασινόπουλος.

Προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη του να I απεγκλωβιστεί από αυτό το συναίσθημα; Φυσικά! Ο χαρακτήρας έχει μια πολύ καθαρή στάση απέναντι σε όλους. Προσπαθεί να πείσει την κόρη του να ξεπεράσει αυτόν τον έρωτα όχι απλά γιατί ο Γρηγόρης αγαπά κάποια άλλη, αλλά γιατί δεν θα ήθελε με τίποτα η κόρη του να μπει σε μια τέτοια σχέση. Βέβαια, δεν θέλει να πιέζει κανέναν άνθρωπο. Είναι παράδοξο αυτό που λέω. Μπορεί να είναι αξιωματικός της ασφάλειας, αλλά είναι ένας άνθρωπος προοδευτικός·. Δίνει χώρο στους ανθρώπους που είναι γύρω του και ειδικά στα παιδιά.

Πηγή 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved