Νένα Χρονοπούλου: «Έχω φωτογραφίες με κακοποιημένα παιδάκια σε κέντρο ΑμεΑ που θα προκαλέσουν σοκ»

Νένα Χρονοπούλου

Media

Νένα Χρονοπούλου: «Έχω φωτογραφίες με κακοποιημένα παιδάκια σε κέντρο ΑμεΑ που θα προκαλέσουν σοκ»

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι ο οποίος κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση μια 21χρονη και έναν 25χρόνο με νοητική υστέρηση.

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε σήμερα 14/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα για το συγκεκριμένο θέμα και προέβη σε αποκαλύψεις.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη που είμαι κοντά σας για αυτό το θέμα. Τα μάτια μου δεν έχουν σταματήσει να τρέχουν. Ζούμε ανάμεσα σε κανιβάλους, έχει διαμελιστεί η κοινωνία μας. Έχει τελειώσει το συναίσθημα και η ευθύνη στον συνάνθρωπο. Παλεύουμε για τα αυτονόητα», είπε αρχικά η Νένα Χρονοπούλου και συνέχισε:

«Ο άνθρωπος αυτός δηλαδή είναι άξιος να ζει ανάμεσα στον κόσμο; Αυτός που συμπεριφέρεται φυσιολογικά, που παίρνει το ψωμί από το φούρνο; Μπορεί αύριο-μεθαύριο να βγάλει το παιδί του φούρναρη στο διαδίκτυο και να το εκμεταλλεύεται. Εμείς με τον Τάσο κάνουμε τεράστια προσπάθεια. Έχει παγώσει το αίμα μας. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι 22.000 άνθρωποι πληρώνουν για να πονάνε οι άνθρωποι. Κι ένας άνθρωπος δεν παίρνει τηλέφωνο στην αστυνομία;».

nena.jpeg

«Κάθονται και απολαμβάνουν τον πόνο του άλλου; Και τι άλλο έχουν κάνει που τα δείχνουν σε prive πλατφόρμες. Χτυπιόμασταν πέρυσι για ένα κέντρο ΑΜΕΑ. Ξέρετε τι φωτογραφίες έχω στα χέρια μου; Το λέω τώρα, ότι θα γίνει τέτοια έρευνα γιατί έχω την εντύπωση ότι κάτι ανάλογο με εκείνο το ίδρυμα στην Καλλιθέα θα αντιμετωπίσουμε.

Έχω φωτογραφίες και μαρτυρίες με παιδάκια σε άθλια κατάσταση. Έκλεισε και έχει ξανανοίξει το κέντρο και έχω φωτογραφίες με κακοποιημένα παιδάκια. Είμαι μάνα, είναι να τρελαίνεσαι. Δυστυχώς θα μας αναγκάσουν να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. Κάποια στιγμή κάποιος άνθρωπος θα θολώσει και θα κάνει το μοιραίο. Θα έχει δίκιο αλλά θα μπει στη φυλακή. Επειδή δεν θα ισχύσει ποτέ η θανατική ποινή, τουλάχιστον τα ισόβια να είναι ισόβια, να μην ξαναδούν το φως του ήλιου ποτέ. Εάν δεν γίνουν πιο αυστηροί οι νόμοι, δεν θα αλλάξει τίποτα», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved