O όρκος: Ο Φίλιππος εμφανίζεται στο νοσοκομείο

O όρκος

Media

O όρκος: Ο Φίλιππος εμφανίζεται στο νοσοκομείο

Ο Όρκος: Ο χρόνος κυλάει γρήγορα και ο Φίλιππος εξακολουθεί να θεωρείται φυγάς και να αγνοείται για πολύ καιρό.

Ωστόσο, τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνισή του, ο χειρουργός αποφασίζει να επιστρέφει στην Αθήνα για να μπορέσει να αποδείξει την αθωότητά του, πηγαίνοντας κόντρα σε ένα ολόκληρο σύστημα διαφθοράς. Μάλιστα, ο Φίλιππος, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός από κανέναν και καταλήξει ξανά πίσω από τα σίδερα της φυλακής, βρίσκει καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο τρένων.

O-ORKOS-II-EPEISODIO-13-7.jpg

Ο Φίλιππος

Όσο βρίσκεται εκεί, προσπαθεί να ανασυντάξει τις σκέψεις του, ενώ παράλληλα ακολουθεί τη συμβουλή της Σύλβιας, η οποία του έχει τονίσει τη σημασία τού να περάσει απαρατήρητος απ' όλους. Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν και ενώ ο γιατρός πρέπει να ζει στη σκιά ένα επείγον ιατρικό περιστατικό, το οποίο φτάνει στο νοσοκομείο «Άγιος Συμεών», αλλάζει τα πάντα. O Φίλιππος πηγαίνει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο και έτσι η επιστροφή του προδίδεται στους πρώην συναδέλφους του, καθώς και σε άλλα γνώριμα πρόσωπα. Από την άλλη, η ζωή του Ραφαήλ, της Θάλειας και της Μαριτίνας έχει αλλάξει ριζικά και όλοι τους έχουν προχωρήσει, μαθαίνοντας να ζουν χωρίς εκείνον. Ταυτόχρονα, στο νοσοκομείο, με αφορμή την έναρξη της νέας πτέρυγας μεταμόσχευσης, πραγματοποιεί μία ομιλία η διευθύντρια Γαλάτεια Παράσχη. Το γεγονός αυτό καθώς και τα όσα λέει η γυναίκα προβληματίζουν ιδιαίτερα τον Φίλιππο.

ORKOS-II_Visual.jpg

Ο όρκος

Εν τω μεταξύ, η Θάλεια έχει μάθει ότι ο Ραζής επέστρεψε. Έτσι, την επόμενη ημέρα μέσω της εκπομπής της οδηγείται έξω από μία χαρτοπαικτική λέσχη, όπου μαζί με τον Φίλιππο και τον Ραφαήλ ανακαλύπτουν τον λόγο για τον οποίο εμπλέκεται σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση ένα γνώριμο πρόσωπο-κλειδί.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved