Κοψιδάς: «Ήμουν διαλυμένος, ήταν σαν να έφαγα μια σφαλιάρα. Έχω χτυπηθεί, έχω ζήσει το δράμα μου…»
Media

Κοψιδάς: «Ήμουν διαλυμένος, ήταν σαν να έφαγα μια σφαλιάρα. Έχω χτυπηθεί, έχω ζήσει το δράμα μου…»

O Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν και το Πάμε Δανάη για την προσωπική του ζωή, τον ψυχαναγκασμό που έχει αλλά και τα 10 χρόνια που είναι vegan. 

«’Ήμουν το πιο ήσυχο παιδί που μπορούσε να υπάρξει, συνεσταλμένο, εσωστρεφές και ντροπαλό. Δεν ήμουν κοινωνικός, πήγα πρώτη φορά σε κλαμπ στα 19 μου. Ως παιδί είχα φόβο της πτώσης, δεν ξέρω από που πηγάζει αυτό».

Όπως είπε, πιστεύει στις προηγούμενες ζωές ενώ μίλησε και για τον έρωτα.

09ecf5dc-kopsidas.jpg

«Έχω θετική προδιάθεση στον έρωτα αλλά έχω βιώσει και την αντίθετη πλευρά, την άρρωστη. Από υπερβολικό έρωτα είχα χάσει τον εαυτό μου. Δεν το είχα καταλάβει εγώ, το βίωνε ο άλλος. Εγώ νόμιζα ότι δίνω όσα περισσότερο μπορώ. Για παραπάνω από ένα χρόνο ήμουν διαλυμένος αλλά ήταν τεράστιο δώρο, ήταν σαν να έφαγα μια σφαλιάρα. Έχω κλάψει για γυναίκα. Έχω χτυπηθεί, έχω ζήσει το δράμα μου αλλά είναι κραυγή για αγάπη ουσιαστικά. Έχω διαβάσει ότι το πρώτο που προσέχει κάποιον σε έναν άνθρωπο είναι η μυρωδιά. Μου έχει συμβεί να μυρίσω άσχημες μυρωδιές σε πρόβες».

Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, λέγοντας πως στη δουλειά έχει τσακωθεί και έφτασα στα όρια του να πει «αποχωρώ» ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

1675192696328-477381491-George-Kopsidas.jpg

«Δούλεψα το θέμα που ενεργοποιούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και λύθηκε μαγικά. Έχω ψυχαναγκασμό με τα κάδρα, ίσιωνα κάδρα σε ουρά στην εφορία. Αποφάσισα να γινώ vegan πριν 10 χρόνια. Μέχρι τότε τα έτρωγα όλα και θεωρούσα τον εαυτό μου φιλόζωο. Δεν έχω υπάρξει σε σχέση με κοπέλα που δεν ήταν vegan ή που δεν είχε ευαισθησία με τα ζώα. Και τώρα τα βρισκω με τη σχέση μου, δεν έχουμε κάποιο θέμα».

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Κοψιδάς παρακάτω στο Πάμε Δανάη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved