Good Job Nicky: Μεγάλωσα σωστά γιατί με μεγάλωσε η Σοφία και ο Γιάννης, όχι η Αλιμπέρτη και ο Πάριος
Media

Good Job Nicky: Μεγάλωσα σωστά γιατί με μεγάλωσε η Σοφία και ο Γιάννης, όχι η Αλιμπέρτη και ο Πάριος

Η εκπομπή «Ελένη» συνάντησε τον Good Job Nicky στις πρόβες των Madwalk 2023 και μίλησε μεταξύ άλλων για τους γονείς του, Γιάννη Πάριο και Σοφία ΑΛιμπέρτη

Το Madwalk 2023 by Three Cents, το μεγαλύτερο fashion music event στην Ελλάδα, έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά. O μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει τη μουσική με τη μόδα θα μεταδοθεί από το MEGA.

Την εκδήλωση παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά ενώ σε super guest εμφάνιση, ο δημοφιλής Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός Michele Morrone.

Ο Good Job Nicky μίλησε για την εμφάνισή του, λέγοντας πως θα δούμε πολύ μουσική, χορογραφία και μόδα.

«Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό που μου έχει συμβεί στη ζωή μου αλλά δεν σταματάω να ονειρεύομαι άλλα ”μεγαλεία”. Η συνεργασία των ονείρων μου είναι η Billie Elish, τον Kanye West ή τον Weekend».

good-job-nicky1.jpg

Ο Good Job Nicky μίλησε για τους γονείς του.

«Μεγάλωσα σωστά και με αυτοπεποίθηση γιατί με μεγάλωσε η Σοφία και ο Γιάννης και όχι η Αλιμπέρτη και ο Πάριος. Τα πιο πολλά μπράβο μου έχει πει ο εαυτός μου, ούτε η μητέρα μου ούτε ο πατέρας μου».

Όπως είπε, δεν μπαίνει στα social γιατί δεν θέλει να προσφέρει στον κόσμο εικονική πραγματικότητα.

«Όλοι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτό που είμαστε. Η γενιά μου χρειάζεται λίγη εσωστρέφεια και παραπάνω συζήτηση με τον εαυτό μας. Η καριέρα στο εξωτερικό δρομολογείται και αυτή τη στιγμή είμαι με το ένα πόδι εκεί. Το νέο μου τραγούδι έχει τίτλο ”Video tape” και θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved