Μαίρη Μηλιαρέση: «Στεναχωρήθηκα όταν ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια το Ρουκ Ζουκ γιατί…»
Media

Μαίρη Μηλιαρέση: «Στεναχωρήθηκα όταν ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια το Ρουκ Ζουκ γιατί…»

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε για την ατίθαση εφηβεία, τη σχέση με τον πατέρα της κόρης της και το επιτυχημένο Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Μαίρη Μηλιαρέση είπε πως πλέον, μεταποιεί και ανακυκλώνει έπιπλα που βρισκει στο πεζοδρόμιο και τα σκουπίδια και θα τα διαθέσει σε bazaar για τα αδέσποτα.

«Δεν έχει τολμήσει κανείς να μου κάνει πρόταση για γυμνή φωτογράφηση. Ως έφηβη ήμουν αγοροκόριτσο και ζωηρή σαν… παλιόπαιδο και καθόλου θηλυκό. Ήμουν το κορίτσι που έπρεπε να ‘’κάνει πόλεμο’’ και να με διεκδικήσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε υπερεκτιμήσει τόσο πολύ το ‘’άθλημα – σεξάκι’’; Στα 20 μου είχα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή και συνειδητά… άργησα».

Όπως είπε, η καρδιά της σκιρτάει κάθε μέρα που απεγκλωβίζει γάτες από τις ταράτσες.

miliaresi.jpg

«Τυχαίνει να με φλερτάρουν στις ταράτσες που ανεβαίνω με τον γερανό για να σώσω γάτες, αλλά δεν τους συναντώ μετά. Η κόρη μου έχει τελειώσει υποκριτική και θα συμμετάσχει σε κάτι. Η Σοφίνα ήταν του ροζ και της νεραΐδας, όχι σαν εμένα. Η σχέση μας με τον πατέρα της Σοφίνας είναι πλέον υποστηρικτική. Τον αγαπώ γιατί προσέχει το παιδί μου».

Σε σχέση με την τηλεόραση, είπε πως η τηλεόραση είναι ένα μέρος της ζωής της και δεν μπορεί να το πει ακόμα ότι δεν την θέλει.

«Δεν με ενδιαφέρει να βγω, τώρα να κάνω το ‘’Ρουκ Ζουκ’’. Είναι πολύ επιτυχημένο, όπως το κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια».

Η Μαίρη Μηλιαρέση αναφέρθηκε και στη δήλωση της Βάσιας Τριφύλλη: «Υπάρχουν κάποια θεάματα που είναι καλό να μην τα πειράζουμε όταν τα έχει χαράξει αυτός που τα παρουσίαζε».

«Απαπα… Εγώ έπρεπε να έχω πάρει τη Ζέτα Μακρυπούλια και να την είχα κάνει κόσκινο…; Στεναχωρήθηκα όταν ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια το «Ρουκ Ζουκ» γιατί 1 μήνα πριν είχα πάει να πάρω τα δικαιώματα αλλά δεν πρόλαβα. Θέλω να κάνω ένα επετειακό ‘’Ρουκ Ζουκ’’ με ανθρώπους που είχαν παίξει σε αυτό που παρουσίαζα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved