Μπέττυ Μαγγίρα: Οι έφηβες κόρες της, το παράπονο του Δημήτρη Μάζη και το αναπάντεχο τηλεφώνημα
Media

Μπέττυ Μαγγίρα: Οι έφηβες κόρες της, το παράπονο του Δημήτρη Μάζη και το αναπάντεχο τηλεφώνημα

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τα επαγγελματικά της, τη συνεργασία με τη Μαρινέλλα, τις έφηβες κόρες της και τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, τον οποίο πήρε και τηλέφωνο.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε: «Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, άμα είσαι τελειομανής πάντα βρίσκεις ψεγάδι. Πάντα θέλω να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερη».

Και πρόσθεσε: «Αγαπώ την ψυχαγωγία. Ο κόσμος θέλει να γελάσει και να περάσει ωραία. Θέλω η τηλεόραση να με κάνει να αισθάνομαι ωραία», τόνισε.

1700747695373-542929951-maggira1.jpg

Για την αλλαγή που έκανε στην τηλεοπτική της στέγη και την μεταφορά την εκπομπή της σε νέο κανάλι σχολίασε:

«Είναι πολύ δύσκολο. Για να πάρω εγώ αυτή την απόφαση – γιατί είμαι πιστός και σταθερός άνθρωπος – δυσκολεύτηκα πολύ. Ήξερα ότι ήταν μία αναβάθμιση για εμένα ως παρουσιάστρια, παρόλα αυτά είναι μία νέα αρχή. Αλλά τώρα δεν ‘μασάω’ πια».

Ειδικά για την επιλογή που έκανε να πάει η παρουσιάστρια στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε: «Το ‘φλερτ’ με το κανάλι υπήρχε από πέρυσι. Με είχε πάρει τηλέφωνο ο Γιώργος να πάω στην εκπομπή του κι όπως λέει ο ίδιος, καλώς δεν πήγα στην εκπομπή του, γιατί δεν θα ταίριαζα εγώ εκεί. Τα πράγματα που μου πρότεινε να κάνουμε το κανάλι με έκαναν να πω το ‘ναι’».

mpeti1.jpg

Αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζει στην ζωή της τις δυσκολίες που έρχονται απάντησε: «Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος. Αλλά είμαι και πολύ αγχώδης, όλο αυτό είναι μία άμυνα. ‘Μία ζωή την έχουμε πρέπει να παίρναμε ωραία, αυτό είναι το μότο μου. Πάντα ο άντρας μου λέει να μην αντιδρώ εν βρασμώ ψυχής, γιατί δεν θα βρω το δίκιο μου κι είναι σωστό αυτό που λέει».

Για την εκπομπή που κάνει το Σαββατοκύριακο, δήλωσε: «Θέλει χρόνο να βρεις ‘πατήματα’. Είναι πιο χαλαρά. Είναι διαφορετικό, γιατί το καθημερινό έχει ροή, ενώ το σαββατοκύριακο είναι τελείως κόντρα. Το σαββατοκύριακο δεν έχει την ένταση του καθημερινού».

maggira212.jpg

Η Μπέττυ Μαγγίρα θα εμφανίζεται στο NOX με την Μαρινέλλα κάθε Τέταρτη από τις 29/11: Σχετικά με την συνεργασία αυτή σημείωσε: «Τσιμπιέμαι και δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου έκανε αυτή η γυναίκα τέτοια τιμή. Δεν υπήρχε καν στο μυαλό μου αυτό το πράγμα, δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Η Μαρινέλλα άνοιξε το δρόμο για όλους τους καλλιτέχνες και πρέπει να την ευγνωμονούμε. Όταν πάμε στο σπίτι της να κάνουμε πρόβα, είναι μία ορχήστρα μόνη της η Μαρινέλλα. Πρέπει να μαθαίνουμε από τέτοιους ανθρώπους. Θα έπρεπε να διδάσκεται η Μαρινέλλα... Θα είναι μία μουσική παράσταση με θεατρικά στοιχεία και θα είμαστε και μαζί πάνω στην σκηνή».

Για την προσωπική της ζωή είπε η παρουσιάστρια: «Μεγαλώνουν τα κορίτσια μου. Εφηβεία είναι θα περάσει, βέβαια εγώ δεν θυμάμαι έτσι την εφηβεία μου. Η μικρή μου είναι 10 ετών, και μονίμως φοράμε crop top», ενώ για το σύζυγό της ανέφερε «δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει χιούμορ».

Μάλιστα, όταν η Ελένη τη ρώτησε για τον άντρα της, τον Δημήτρη Μάζη, τότε τον πήρε τηλέφωνο και μας έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο υπέροχο ζευγάρι είναι και τι όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει!

Δείτε παρακάτω τον κανόνα που της έβαλε ο Δημήτρης Μάζης χθες, 22 Νοεμβρίου και θα λιώσετε στο γέλιο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved