Κυριακίδης – Μουρίκη: «Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί και δεν έγινε»
Κυριακίδης – Μουρίκη
Media

Κυριακίδης – Μουρίκη: «Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί και δεν έγινε»

Ενώπιος Ενωπίω: Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης 23/11 ήταν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγός του Έφη Μουρίκη.

Το ζευγάρι μίλησε για όλους και για όλα και απάντησαν με αφοπλιστική ειλίκρινεια σε ό, τι και αν ρωτήθηκαν.

«Βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί, πέρασαν κάποια χρόνια και δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μας οπότε τα ακολουθήσαμε. Και αγαπάμε τα παιδιά ακόμα περισσότερο.

Παιδιά των συγγενών μας και παιδιά που είναι γύρω μας», είπε η Έφη Μουρίκη με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να σχολιάζει με τη σειρά του πως «κάθε έξι μήνες γεννάμε ένα καινούργιο παιδί».

kyriakidis1.jpg

Σε άλλο σημείο μίλησαν για τις κριτικές και κατά πόσο τους επηρεάζουν.

«Η αρνητική κριτική αν είναι ενυπόγραφη και επιχειρήματα, θα τη διαβάσω και μπορεί να μάθω. Όταν είναι ανυπόγραφη και δεν έχει επιχειρήματα, δεν θα δώσω επιχειρήματα. Μπορείς να δεις την παράστασή μας και μπορείς να πεις “είδα την παράσταση και εκεί έκανε λάθος για αυτό και για αυτό”. Αλλά αν πεις “Ο Κυριακίδης είναι καραγκιόζης” δεν θα σε ακούσω. Όσον αφορά την παγωμένη αίθουσα είναι παγωμένη, οφείλεις να την ζεστάνεις», σχολίασε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Έφη Μουρίκη να συμπληρώνει:

kyriakidis.jpg

«Όταν είχε γράψει ένας κριτικός ένα αρνητικό του είπα ότι αυτό που έγραψε ισχύει. Και με βοήθησε. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς ακόμη και 5 άνθρωποι έρθουν στο θέατρο και θα παίξουμε ακόμη καλύτερα. Στον Άμλετ την πρώτη μέρα είχαμε 4 θεατές και μετά πήγαμε φουλ».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τους στο Ενώπιος Ενωπίω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved