Συγκινεί η Άννα Βαγενά: «Τον μαλώνω τον Λουκιανό, δεν είναι εδώ να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν»
Media

Συγκινεί η Άννα Βαγενά: «Τον μαλώνω τον Λουκιανό, δεν είναι εδώ να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν»

H Άννα Βαγενά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη για την πορεία της στο θέατρο και αναφέρθηκε στον Λουκιανό Κηλαηδόνη και συγκίνησε με τις δηλώσεις της. 

Η Άννα Βαγενά αναφέρθηκε στα 50 χρόνια της στο θέατρο και το βραβείο Α’ γυναίκειου ρόλου που κέρδισε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στα 25 της.

«Τα 50 χρόνια στο θέατρο μου άφησαν γλυκιά γεύση, είμαι βαθιά ευχαριστημένη και πλήρης. Το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, δεν με βοήθησε και πολύ επαγγελματικά».

Όπως είπε το 1999 πούλησαν το σπίτι τους στο Ψυχικό και μεταφέρθηκαν στο Μεταξουργείο όπου έφτιαξαν το θέατρο και το σπίτι τους ενώ αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Το 99’ η περιοχή δεν έμοιαζε με αυτό που είναι σήμερα, ήμασταν οι πρώτοι που ήρθαμε. Είμαι αισιόδοξη για την Αριστερά, η Αριστερά περνάει δύσκολα αλλά θα βγει από αυτή την περιπέτεια. Ο κόσμος χρειάζεται τις ιδέες της. Εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα δώσει το ‘’φιλί της ζωής’’ στην Αριστερά».

1675210335815-597193948-vagena-1.jpg

Η Άννα Βαγενά μιλά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Η Άννα Βαγενά μίλησε για το πώς διεκδίκησε ερωτικά τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, την έντονη σχέση τους, που συνεχίζει να υπάρχει και μετά τον θάνατό του.

«Ήταν αναπόφευκτο οι κόρες μας, να ακολουθήσουν τα βήματα μας. Ήταν τολμηρό το ότι φλέρταρα πρώτη τον Λουκιανό, αλλά όταν θέλω κάτι και πιστεύω σε αυτό, το διεκδικώ. Με τον Λουκιανό υπήρχαν ζήλειες αλλά και οι δύο διατηρήσαμε την ελευθέρια μας μέσα στη σχέση, χωρίς να καταπιέζουμε ο ένας τον άλλο. Η σχέση μας κράτησε 44 χρόνια και κρατάει ακόμα, ακόμα του μιλάω. Τον μαλώνω τον Λουκιανό, που δεν είναι εδώ να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν…».

kilaidonis-thumb-large-thumb-large.jpg

Αναφέρθηκε και στα παιδιά της και για τη σχέση που έχει με τα εγγόνια της.

«Δεν αφιερώνω πολύ χρόνο στα εγγόνια μου, έχω όμως την έννοια του τι θα φανέ, τους ετοιμάζω φαγητά με καλό κιμά, με καλό κρέας…».

Όπως είπε, δεν υπήρξε ποτέ φιλάρεσκη, ούτε κοκέτα, δεν πήγε ποτέ κομμωτήρια και ινστιτούτα.

«Πρόσεχα πάντα το σώμα μου, δεν έκανα καταχρήσεις, δεν έχω καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο στη ζωή μου. Ανοίγομαι στους ανθρώπους, χαίρομαι τη ζωή και της είμαι ευγνώμων για αυτά που μου έδωσε».

vagena-5.jpg

Η Άννα Βαγενά αναφέρθηκε και στα έργα που φιλοξενεί στο θέατρό της.

«Το ‘’Φοβάμαι ταυρομάχε’’ εκτυλίσσεται στην περίοδο της δικτατορίας του Πινοσέτ στη Χιλή. Το έργο περιγράφει τη σχέση ανάμεσα σε έναν ομοφυλόφιλο τραβεστί και σ’ έναν τρομοκράτη. Η ‘’Αγγέλα Παπάζογλου’’ παίζεται 24 χρόνια, είναι η μακροβιότερη παράσταση στην Ελλάδα με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Μου δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να βλέπω νέα παιδιά να συγκινούνται με τις ιστορίες αυτών των δύο γυναικών».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved