Media

Συνέχεια στο beef - Κονδυλάτος για Μπάρκα: «Με έβρισε και μίλησε αρνητικά για τη δουλειά μου»

Gossip-tv Team

O Περικλής Κονδυλάτος καλεσμένος μαζί με τον Βασίλη Ζούλια στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, και μίλησαν μεταξύ άλλων για τη δημόσια αντιπαράθεση του πρώτου με τη Δανάη Μπάρκα με αφορμή μία δήλωση του σχεδιαστή κοσμημάτων. 

Ο Περικλής Κονδυλάτος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν από λίγες μέρες: «Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη».

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε στην παραπάνω δήλωση του σχεδιαστή κοσμημάτων μέσα από την εκπομπή της, ενώ σήμερα ο Περικλής Κονδυλάτος συνέχισε το beef μεταξύ τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η τοποθέτησή μου ήταν αισθητική αλλά, πρωτίστως είπε το εξής, που δεν ασχολήθηκε κανείς, ότι από το σημείο που σαν κοινωνία είχαμε πρόβλημα συμπερίληψης και είχαμε κοινωνικές ομάδες όπως οι γκέι, οι αλλοδαποί, υπερφάγοι κτλ, που τους θεωρούσαμε ότι δε πρέπει να είναι στην κοινωνία, πήγαμε στο άλλο άκρο και προβάλλουμε μόνο αυτό. Η αλήθεια και το σωστό, είναι στη μέση. Να υπάρχει συμπερίληψη όλων των ανθρώπων, όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα.

barka.jpg

Αυτό που είπα είναι ότι στην προσπάθειά μας να φέρουμε την ισότητα, περάσαμε στο άλλο άκρο και βγάζουμε αυτά που κάποτε ήταν εκτός, τα βγάζουμε τώρα ως πρότυπα… Εγώ σε μια εκπομπή που βγήκα, είχε πει ότι είχα πρόβλημα με τα κιλά και χρειάστηκε να χειρουργηθώ. Τι θα έπρεπε η μητέρα μου να μου πει τότε; Να ανοίξω να δω τη Δανάη Μπάρκα; Αναφέρομαι τώρα σε ένα πρόσωπο που με έβρισε και μίλησε αρνητικά και για τη δουλειά μου».

Όταν ο Βασίλης Ζούλιας τού είπε να ζητήσει συγγνώμη στη Δανάη Μπάρκα, εκείνος είπε: «Είπα συγγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον, αυτό το είπα. Είχα την ευγένεια και το ψυχικό μεγαλείο να το πω...».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved