Αποκάλυψη της Τρουφάκου για τον Γιατρό: «Η σειρά, πάντως, δεν τελειώνει στο 16ο επεισόδιο...»
Media

Αποκάλυψη της Τρουφάκου για τον Γιατρό: «Η σειρά, πάντως, δεν τελειώνει στο 16ο επεισόδιο...»

Η Βασιλική Τρουφάκου, ένα από τα πιο ταλαντούχα πλάσματα της γενιάς της, διανύει την καλύτερη περίοδο στην επαγγελματική της πορεία. 

Ώριμη, με την ικανότητα και τη δυνατότητα να επιλέγει ρόλους και συνεργασίες, υποδύεται τη Σοφία στη σειρά του ALPHA «Ο γιατρός» και αγκαλιάζεται από το κοινό περισσότερο από ποτέ...

Είχες αντιληφθεί από την αρχή ότι η σειρά θα είναι από τις επιτυχίες της χρονιάς;

Διανύουμε δύσκολες -τηλεοπτικά- χρονιές. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι προβλέψεις δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν θα πω, λοιπόν, ότι είχα προβλέψει την επιτυχία, αλλά ότι ένιωθα ότι αυτή η δουλειά θα ξεχωρίσει. Από το πρώτο τηλεφώνημα που μου έκαναν, από το πρώτο δοκιμαστικό, ήμουν σίγουρη ότι θα είμαι μέρος αυτής της σειράς και ότι θα έχει ένα ωραίο αποτέλεσμα. Τα συναισθήματα που είχαμε όλοι μας ανταμείφθηκαν και αγκαλιάστηκαν από το κοινό. Έγινε μια παραγωγή με αγάπη και προσοχή.

Κούμπωσες πολύ σε αυτήν τη σειρά. Ο ρόλος της Σοφίας θαρρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή σου τηλεοπτικά...

Μπορεί! (Γέλια)... Σε αυτήν τη δουλειά έχω έναν καταπληκτικό σκηνοθέτη, τον Γιώργο Παπαβασιλείου, έναν υπέροχο συμπρωταγωνιστή, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, είχα στα χέρια μου ένα φοβερό υλικό. Ο ρόλος της Σοφίας είναι δύσκολος, έχει έντονο το συναίσθημα, έχει αντιφάσεις, θα πω ότι είμαι τυχερή που έφτασε στα χέρια μου αυτός ο ρόλος. Μέχρι πριν από κάποια χρόνια εμείς οι ηθοποιοί δεν είχαμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε ρόλους, ήταν λίγα τα πράγματα που γίνονταν.

O-GIATROS-(2).jpg

Το κοινό έχει αποκτήσει, τελικά, το κριτήριο επιλογής καλών σειρών;

Θεωρώ πως ναι! Έχει εκπαιδευτεί, έχει συνηθίσει -λόγω των πλατφορμών- να έχει υψηλή ποιότητα στην οθόνη του σαλονιού του. Ο κόσμος και θέλει και μπορεί να δει καλύτερα πράγματα. Πρέπει να πειστούν όμως όλοι, και οι παραγωγοί και οι ηθοποιοί, ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα. Πρέπει να γίνονται λιγότερα επεισόδια για να δίνονται περισσότερα λεφτά στις παραγωγές.

Πώς θα δούμε τη Σοφία να πορεύεται μέχρι το τέλος, το 16ο επεισόδιο;

Θα δοκιμαστεί πολύ... Ο Ανδρέας έμαθε ότι είχαν σχέση και η συμπεριφορά του θα αλλάξει. Η Σοφία θα βρεθεί σε δίλημμα, γιατί θα πρέπει να κλείσει κεφάλαια στη ζωή της. Η σειρά, πάντως, δεν τελειώνει στο 16ο επεισόδιο... Στην Ιταλία θα βγει ο τρίτος κύκλος, οπότε αυτή η ηρωίδα έχει μέλλον και «ζουμί» ακόμα.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved