Πυρπασόπουλος:Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη, αυτά είναι θέματα για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι
Media

Πυρπασόπουλος:Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη, αυτά είναι θέματα για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, Τέλειοι Ξένοι, τις συνεργασίες, για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον βλέπει και απάντησε το εάν έχει τσακωθεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Τέλειοι ξένοι» στο θέατρο Αθηνά.

«Δεν είναι σωστό να βλέπουμε το κινητό του συντρόφου μας. Πολλά πράγματα μπορούν να παρεξηγηθούν. Ο Πέτρος Λαγούτης παίζει και σκηνοθετούμε μαζί την παράσταση «Τέλειοι ξένοι». Δεν με ενδιαφέρει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν πτυχίο. Θέλω να τους εκτιμώ για την δουλειά που κάνουν. Την πρώτη φορά που πήγα στις Κάννες είπα: “Δεν ήταν και τίποτα φοβερό”», είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

1675199936452-475600586-pirpasopoulos-2.jpg

«Δεν είμαι ακόμα «χαζομπαμπάς», αργότερα. Τώρα ξεκινάμε και έχουμε μία επικοινωνία. Κάποιες φορές που μπαίνω στο σπίτι, η κόρη μου με κοιτάει σα να είμαι ξένος», δήλωσε αναφορικά με την κόρη του.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και την επιστροφή στην τηλεόραση, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως, «Ο κόσμος όταν με βλέπει στον δρόμο έχει την αίσθηση ότι με ξέρει άλλα δεν θυμάται από πού. Ο κόσμος όταν με συνάντα με ρωτάει, εάν είμαι αυτός που δουλεύει στην εφορία. Θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Θα κάνω μία ταινία στο εξωτερικό».

«Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη, αυτά είναι θέματα για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι», σχολίασε ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved