O Όρκος: Ανατροπή! Ο Μπερκ επιστρέφει για να σώσει τον Φίλιππο

O όρκος

Media

O Όρκος: Ανατροπή! Ο Μπερκ επιστρέφει για να σώσει τον Φίλιππο

O Όρκος: Οι αποκαλύψεις που έχουν γίνει έχουν συγκλονίσει τόσο τον Φίλιππο όσο και τον Ραφαήλ, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι ένα οικείο τους πρόσωπο εμπλέκεται στο κύκλωμα διακίνησης οργάνων δεν μπορούν να ηρεμήσουν λεπτό, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να το συνειδητοποιήσουν.

Σύντομα, ο δεύτερος μαθαίνει την αλήθεια για την Εριέττα και στη συνέχεια συγκρούεται με τον Ραζή. Λίγο αργότερα, ενώ ο Ραφαήλ συζητάει με τη Σύλβια, προσπαθούν να ξεμπλέξουν αυτό το περίπλοκο κουβάρι. Μάλιστα, αμφισβητούν την απουσία της Εριέττας από το νοσοκομείο «Αγιος Συμεών» αλλά και από την Ελλάδα τόσα χρόνια.

O-ORKOS-2_EP-17_PHOTOS-5.jpg

O όρκος

Την ίδια στιγμή, σε μία άλλη γωνιά της πόλης, η Μαριτίνα βρίσκει μία μυστηριώδη κάρτα στο σακάκι του Ιάσονα. Αυτή γράφει επάνω της το όνομα μιας γυναίκας, η οποία είναι επαγγελματίας ψυχίατρος. Έτσι, η Μαριτίνα αποφασίζει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για εκείνη και τον λόγο που ο σύντροφός της είχε στην κατοχή του την κάρτα της. Συγχρόνως, προβληματίζεται για το πώς μπορεί να συνδέεται με την Εριέττα. Την επόμενη ημέρα, μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Φίλιππο, καθώς ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θεωρούνταν νεκρό, επιστρέφει.

O-ORKOS-2_EP-18_PHOTOS-12.jpg

O Όρκος

Ο λόγος για τον μικρό Μπερκ Αλμπάσα, τον αδελφό της Μπελού, που είχε χαθεί μυστηριωδώς από το νοσοκομείο πριν από τέσσερα χρόνια και ύστερα από την εξαφάνισή του εμφανίστηκαν τα τόσα δεινά στη ζωή του Ραζή. Το αγόρι είναι πλέον νεαρός άντρας και πηγαίνει και βρίσκει τη Θάλεια με σκοπό να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση στην οποία εμπλέκεται. Τότε ο Φίλιππος για πρώτη φορά πιστεύει ότι τελικά μπορεί και να δικαιωθεί...

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved