Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Μαρία Κατσανδρή: «Δεν φοβήθηκα τη σύγκριση με την Ελένη Κοκκίδου»
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Μαρία Κατσανδρή: «Δεν φοβήθηκα τη σύγκριση με την Ελένη Κοκκίδου»

Η Μαρία Κατσανδρή φέτος μπήκε δυναμικά στο καστ της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και μιλάει για τη δυνατή φιλία που τη συνδέει με την Ελένη Κοκκίδου 

Η Μαρία Κατσανδρή παραδέχεται ότι ήταν θαυμάστρια του σίριαλ, λόγω της φιλίας της με την Ελένη Κοκκίδου.

1701962307170-6028209-Maria-Katsandrh.jpg

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Αντώνη Αντωνίου;

Η συνεργασία μου με τον Αντώνη Αντωνίου είναι εξαιρετική. Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε επαγγελματικά. Πριν από κάποια χρόνια είχαμε συνεργαστεί στο δικό του θέατρο, με έχει σκηνοθετήσει σε ένα έργο του Μολιέρου. Οπότε μεταξύ μας υπάρχει αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση.

Φοβηθήκατε έστω και στιγμιαία κάποια σύγκριση με την Ελένη Κοκκίδου, καθώς για δέκα χρόνια ήταν το τηλεοπτικό ταίρι του Αντώνη Αντωνίου;

Όχι, βέβαια, δεν φοβήθηκα τη σύγκριση με την Ελένη Κοκκίδου. Ξέρετε, η έννοια της «σύγκρισης» εμπεριέχει μια δόση ανταγωνισμού. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον ανταγωνισμό, μου είναι πολύ ξένο ως συναίσθημα. Άλλωστε, την Ελένη την αγαπώ, γνωριζόμαστε τόσα χρόνια και έχουμε δουλέψει μαζί. Από την άλλη, οι θεατές μπορεί να μας συγκρίνουν, και μετά χαράς να το κάνουν.

Παρακολουθούσατε τη σειρά τα προηγούμενα χρόνια;

Φυσικά, κυρίως τα πρώτα χρόνια, ακριβώς επειδή έπαιζε η Ελένη Κοκκίδου.

Ποια πιστεύετε ότι είναι τα συστατικά μιας καλής σειράς όπως είναι η «Μουρμούρα»;

Η καλή συνεργασία όλων. Επίσης παίζουν σημαντικό ρόλο η καλή παραγωγή, το καλό συνεργείο και πάνω απ’ όλα οι σχέσεις όλων με όλους. Πρέπει να δίνει ο καθένας από το πόστο του την ψυχή του σ’ αυτό που κάνει. Με λίγα λόγια, πρέπει να υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Στη «Μουρμούρα» όλα υπάρχουν και με το παραπάνω.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved