Μετά τη φωτιά: Μαθαίνει το σκοτεινό μυστικό του Άρη και θα το χρησιμοποιήσει εναντίον του!
Media

Μετά τη φωτιά: Μαθαίνει το σκοτεινό μυστικό του Άρη και θα το χρησιμοποιήσει εναντίον του!

Μετά τη φωτιά - Η Μάγδα αποκαλύπτει στην Ιωάννα ένα σκοτεινό μυστικό του Άρη κι εκείνη αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει εναντίον του. 

Η εξαφάνιση του Τάσου τρομοκρατεί την Ανθή που υποψιάζεται τον Αλέξανδρο. Ο Άρης, καταρρακωμένος, δέχεται ένα μεγάλο πλήγμα που τον βάζει σε κίνδυνο. Η Φαίδρα ζητά βοήθεια από τον Κώστα. Η Ανθή αναγκάζεται να μοιραστεί τις ανησυχίες της για τον Τάσο με την Ειρήνη, το Νίκο και τον Οδυσσέα που έχουν μια ιδέα για το πώς να τη βοηθήσουν.

Η συγκλονιστική συνέχεια του «Μετά τη φωτιά» απόψε στις 21:00.

Μετά τη φωτιά - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Άρη και με τη βοήθεια του Χρηστάκη κρύβεται. Η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Άρη και με τη βοήθεια του Χρηστάκη κρύβεται. Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στον Άρη ποιος τον μαχαίρωσε. Η Φαίδρα ανακαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Άρη και αποφασίζει να συμμαχήσει με την Ιωάννα, την Ειρήνη, τον Οδυσσέα και το Νίκο. Ο Κώστας, με τη βοήθεια της Άλις, αποφασίζει να πάρει πίσω τους κλεμμένους πίνακες. Η Φαίδρα εντοπίζει ένα λάθος του Άρη από το παρελθόν…

meta-ti-fotia-(2).webp

Ο Άρης προειδοποιεί την Ιωάννα για τον Νίκο. Ο μικρός Αχιλλέας έχει θυμώσει με την Ανθή που παλεύει να του δείξει την αγάπη της. Στο μεταξύ, ο Άρης καθησυχάζει την Φαίδρα ότι με τον Αποστόλη στη φυλακή, η επιμέλεια του παιδιού περνάει στη μητέρα του. Ο Κώστας βάζει σε εφαρμογή το ριψοκίνδυνο σχέδιό του, μαζί με την Άλις, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Οδυσσέας ζηλεύει όταν η Ειρήνη επισκέπτεται τον Αλέξανδρο στο νοσοκομείο και δημιουργείται ένταση ανάμεσά τους. Η Ιωάννα μαθαίνει την απόφαση της επιτροπής, ενώ ο Άρης δημιουργεί έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω της για να την πάρει σπίτι μαζί του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved