Γιώργος Αλκαίος: «Είχα ένα ατύχημα, έμεινα στο κρεβάτι έξι μήνες…»
Media

Γιώργος Αλκαίος: «Είχα ένα ατύχημα, έμεινα στο κρεβάτι έξι μήνες…»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Αλκαίος στο Πρωινό και αναφέρθηκε στην Eurovision, στις δύσκολες στιγμές που βίωσε, αλλά και την απόφασή του να φύγει για τη Μήλο. 

Την επιστροφή τους στη σκηνή ετοίμασαν από κοινού, ο Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου. Σήμερα ο καλλιτέχνης ήταν στην εκπομπή,Το Πρωινό, και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο τραγουδιστής μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για το πως πήρε την απόφαση να πάει στη Μήλο, να μείνει εκεί και να φτιάξει το δικό του ξενοδοχείο.

alkaios-2.jpg


Ο Γιώργος Αλκαίος είπε χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησα από το μηδέν στη Μήλο…»
Και τόνισε: «Μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου αγόρασα το οικόπεδο που σήμερα είναι το ξενοδοχείο μου. Ήταν όταν είχα ένα ατύχημα και ήμουν στο κρεβάτι έξι μήνες, είχε σπάσει η ουρά μου… έκανα ελεύθερη πτώση, χτύπησε στο νευρικό σωλήνα. Το δεξί πόδι δεν λειτουργούσε καθόλου για τρεις μήνες….» .

alkaios-4.jpg


Ο τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο της Eurovision και ανέφερε: «Η μάνα μου ήταν η γιαγιά μου. Έφυγε την παραμονή της Eurovision. Ήταν δύσκολη η διαχείριση της επιτυχίας και της ξαφνικής απώλειας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Αλκαίος ανέφερε ότι έμεινε δέκα χρόνια στην Μήλο και αυτά τα χρόνια δεν ταξίδεψε στην Αθήνα ούτε μία φορά…

Όσον αφορά τον γάμο, είπε ότι δεν έτυχε, αλλά για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, δήλωσε: «Δεν θέλω να κάνω παιδί» και εξήγησε τον λόγο.

alkaios-32.jpg


Στη συνέχεια ανέφερε πως προέκυψε η συνεργασία με την Έλντα Παναοπούλου με την οποία ξεκινούν στις 15 Δεκεμβρίου στην «Αυτοκίνηση».


Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Αλκαίου στον Γιώργο Λιάγκα

Διαβάστε επίσης:

Το Opa του Γιώργου Αλκαίου στο επίσημο τρέιλερ της ταινίας My Big Greek Fat Wedding 3

Αλκαίος: «Το ότι έφυγα ήταν η καλύτερη κίνηση που έκανα στη ζωή μου» (Video)

Γιώργος Αλκαίος: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που απείχε 11 χρόνια από το τραγούδι: «Δεν άντεξα…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved