Media

Αλκαίος: «Το ότι έφυγα ήταν η καλύτερη κίνηση που έκανα στη ζωή μου» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα και δήλωσε πως ήταν η καλύτερη κίνηση που έφυγε από την Αθήνα, καθώς ισορρόπησε η ζωή του.

«Ήταν η καλύτερη κίνηση που έκανα στη ζωή μου. Μετά το 2002 άλλαξε η δουλειά. Μετά το 2008 έγινε πιο σκληρή η δουλειά. Μετά δεν μας ενδιέφερε καθόλου η μουσική, μας ένοιαζε μόνο π.χ. αν χώριζες», είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι απομακρύνθηκε τον βοήθησε να βρει ξανά τις ισορροπίες στη ζωή του.

Ο Γιώργος Αλκαίος από τις 3 Δεκεμβρίου θα εμφανίζεται στο άλλοτε νυχτερινό κέντρο Βοτανικός Plus που μετονομάστηκε Μέδουσ με τον NiVo και τον Παντελή Καναράκη!

Με την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα μετά από 11 χρόνια απουσίας, κάνει μια μοναδική συνεργασία με τον πρωτοπόρο καλλιτέχνη και μουσικό NIVO (Νίκο Βουρλιώτη) τους Going through και τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Παντελή Καναράκη. Μια μουσικοθεατρική συνύπαρξη που υπόσχεται να ξυπνήσει πολλές αναμνήσεις και να γεμίσει τα βράδια του χειμώνα με μουσικές από όλα τα είδη μουσικής.

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα μία μέρα πριν την πρεμιέρα του!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved