Αλκαίος-Βουρλιώτης-Καναράκης: Οι οδηγίες πλοήγησης για το σχήμα σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο
Gossip

Αλκαίος-Βουρλιώτης-Καναράκης: Οι οδηγίες πλοήγησης για το σχήμα σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Στις 3 Δεκεμβρίου το άλλοτε νυχτερινό κέντρο Βοτανικός Plus που μετονομάστηκε Μέδουσα, κάνει πρεμιέρα, μόνο που οι πρωταγωνιστές του σχήματος, Γιώργος Αλκαίος, Νίκος Βουρλιώτης και Παντελής Καναράκης μάλλον δεν είναι και οι πλέον κατάλληλοι για να σας δώσουν οδηγίες για το πώς να βρεθείτε εκεί. 

Γιατί μπορεί να είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της πρότασης για τη νυχτερινή σας διασκέδαση, όμως κάπου το... χάνουν όταν πρόκειται να δώσουν οδηγίες για να βρείτε το μαγαζί. Όχι πως δεν τον γνωρίζετε αφού το συγκεκριμένο φιλοξενεί συνήθως τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι όμως είπαν και αυτοί να σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη αλλά έκαναν τη δική τους πιο... δύσκολη.

Το διαπιστώσαμε στο βίντεο που ανέβασε ο Νίκος Βουρλιώτης στο λογαριασμό του στο Tik Tok και που δεν βγάζει... κανένα νόημα. Ένας ασυγκράτητος Παντελής Καναράκης, ένας... προβληματισμένος Γιώργος Αλκαίος και ένας απροπροσανατολισμένος Νίκος Βουρλιώτης, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να δώσουν οδηγίες όμως όλες πέφτουν στο κενό.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:

«Λίγο φως»

Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Plus αλλάζει όνομα, ύφος και ταυτότητα και φέτος τον χειμώνα παρουσιάζει την μουσική παράσταση του Γιώργου Αλκαίου στην οποία έχει δώσει τον τίτλο γεμάτο νόημα «Λίγο Φως».

Με την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα μετά από 11 χρόνια απουσίας, κάνει μια μοναδική συνεργασία με τον πρωτοπόρο καλλιτέχνη και μουσικό NIVO (Νίκο Βουρλιώτη) τους Going through και τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Παντελή Καναράκη. Μια μουσικοθεατρική συνύπαρξη που υπόσχεται να ξυπνήσει πολλές αναμνήσεις και να γεμίσει τα βράδια του χειμώνα με μουσικές από όλα τα είδη μουσικής.

Σίγουρα θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα καθώς όπως μαθαίνουμε η σκηνή έχει μετατραπεί σε ένα σαλόνι σπιτιού. Γιώργος, Νίκος και Παντελής λοιπόν μας καλούν στο μεγάλο πάρτυ που κάνουν και υπόσχονται νύχτες γεμάτες φως.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved