Media

Οριστικό «κόψιμο» στο Ραντεβού στα τυφλά - Το νέο τηλεπαιχνίδι που θα πάρει τη θέση του με την Πάνια

Gossip-tv Team

Είναι οριστικό! Δεν πρόκειται να δούμε, τουλάχιστον τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, την επιστροφή του Ραντεβού στα τυφλά όμως ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζεται από την Αννίτα Πάνια ένα νέο format που όμως είναι τηλεπαιχνίδι. 

Πρόκειται για το «Rolling in it» που παίζεται με επιτυχία στο εξωτερικό και σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι θα βγει στον «αέρα» του Open από τον ερχόμενο Φεβρουάριο, το αργότερο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το κανάλι αποφάσισε να εγκαταλείψει την ιδέα του Ραντεβού στα τυφλά καθώς ήθελε να προβάλλεται καθημερινά, σε αντίθεση με την εταιρία παραγωγής του παιχνιδιού που έχει και τα δικαιώματα η οποία δεν ήθελε να έχει καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα.

christidou-pania.jpg

Έτσι, δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές και το Open προχώρησε στην απόφαση να ασχοληθεί με το παραπάνω τηλεπαιχνίδι που θα μοιάζει με τον Τροχό της Τύχης και θα έχει πολλές προκλήσεις για τους παίκτες.

Στην παρουσίαση θα είναι και πάλι η Αννίτα Πάνια η οποία είχε επιλεγεί για να παρουσιάζει αρχικά το Ραντεβού στα τυφλά, όμως η ίδια, δεν φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τελείως την πρόκληση ενός πρότζεκτ που θα αφορά στο dating των παικτών.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved