Στα σύνορα - Υρώ Μανέ: Έχουμε καταπληκτική χημεία με τον Κώστα Κόκλα
Media

Στα σύνορα - Υρώ Μανέ: Έχουμε καταπληκτική χημεία με τον Κώστα Κόκλα

Για το πώς προέκυψε η συνεργασία με την κωμωδία «Στα σύνορα», τη μεταμόρφωσή της ηρωίδας της αλλά και για το πώς είναι η συνάντηση με τον Κώστα Κόκλα, μίλησε η Υρώ Μανέ.

Πώς προέκυψε η πρόταση για την κωμωδία του STAR;

Η πρόταση ήρθε από τον σκηνοθέτη της σειράς «Στα σύνορα» Βασίλη Θωμόπουλο, συνεργαζόμασταν και την περσινή σεζόν. Στη διάρκεια των γυρισμάτων, τότε, μου είπε ότι έχει ένα (ηραίο σενάριο στα χέρια του και έναν πολύ ωραίο ρόλο για μένα, εκείνον της γιαγιάς. Ο Βασίλης με είχε δει να ενσαρκώνω παρόμοιες ηρωίδες, γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας εννοώ, στο θέατρο. Η πρόταση φάνηκε δελεαστική και δέχτηκα αμέσως. Μου αρέσουν οι απαιτητικοί ρόλοι.

1700816235889-738906798-STA-SYNORA-(2).jpg

Στα σύνορα

CactuSoup

Πόση ώρα διαρκεί η «μεταμόρφωσή» σας σε γιαγιά; Πώς αντιδράσατε όταν είδατε, για πρώτη φορά, το τελικό αποτέλεσμα;

Διαρκεί μία ώρα! Όταν με είδα πρώτη φορά στον καθρέφτη γέλασα. Η επιτυχία αυτού του ρόλου είναι να πείσεις ότι είσαι αυτή η γιαγιούλα. Κι εμείς νομίζω το καταφέραμε. Εκτός της εμφάνισης κι της μεταμόρφωσης της ερμηνείας της υποκριτικής προσέγγισης, παίζει ρόλο πώς θα αποδώσει την κάθε σκηνή ο σκηνοθέτης. Εγώ. λοιπόν, για τον Βασίλη ήμουν σίγουρη. Είναι απαιτητικός, δοτικός, ξέρει πολύ καλά την κωμωδία και τον ρυθμό της και μου δημιούργησε ασφάλεια.

sta-synora-giagia-giannoula.jpg

Στα Σύνορα

Η γιαγιά Γιαννούλα είναι, τελικά, «Κορλεόνε»;

Είναι, αλλά με τους δικούς μας όρους βέβαια! Είναι μια καλή και γλυκιά γιαγιά. Ολα τα κάνει για να Βοηθά τους συντοπίτες της. Ούτε ναρκωτικά κουβαλά ούτε ανθρώπους μεταφέρει, κάνει μερικές παγαποντιές για να βοηθήσει το χωριό. Για παράδειγμα φοροδιαφεύγει λίγο

Πώς κυλά η καλλιτεχνική συνύπαρξη με τον Κώστα Κόκλα για μία ακόμη φορά;

Η συνύπαρξη με τον Κώστα είναι πάντα υπέροχη! Έχουμε καταπληκτική χημεία και έχω χαρά κάθε φορά που τον συναντώ

Πηγή Τύπος tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved