Media

Γιώργος Σαμπάνης: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι η φωνή της οικογένειάς μου γιατί…»

Gossip-tv Team

O Γιώργος Σαμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους τραγουδιστές.

«Ο Αντώνης Ρέμος με βοήθησε πολύ σε αυτό το πρόβλημα της δημοσιότητας και πως θα το διαχειριστώ. Στα πρώτα χρόνια που ήμουν αγχωμένος, να έγραφαν κάτι και να έλεγα “Ωχ, Χριστέ μου”. Πήγα να τον βρω για κάτι τραγούδια και του λέω “Είπαν αυτό για μένα”. Μου λέει “Είπαν κάτι άλλο;”, λέω “είπαν” και μου λέει “τότε θα κάνεις μεγάλη καριέρα”. Έχει πει μερικά τραγούδια δικά μου που λατρεύω, του τα έδωσα με χαρά και πήραν τον δρόμο τους.» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην καλλιτεχνική μου ζωή. Όταν έφυγα από την πρώτη μου δισκογραφική και πήγα στη δεύτερη, ήταν ο μόνος καλλιτέχνης που πήρε τα τραγούδια μου, με κράτησε ζωντανό και με στήριξε γνωρίζοντας ότι έχω πρόβλημα. Το Δύσκολα Φεγγάρια ήταν το τραγούδι της ζωής μου. Ήταν δύσκολα τα φεγγάρια για μένα, με στήριξε απίστευτα. Είναι μεγάλο κεφάλαιο και προτεραιότητα.»

Για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, ανέφερε: «Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι καταρχήν πολύ σπουδαία ερμηνεύτρια, καταπληκτική φωνή, μία από τις ελάχιστες τραγουδίστριες που έχει ρίζες του χθες στο λαϊκό τραγούδι. Έχει πολλή πλάκα, είναι πολύ ευφυής.»

sampanis21.jpg

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Σαμπάνης: «Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχει απλά ωραία φωνή, είναι καταπληκτικός τραγουδιστής. Είναι η νέα γενιά, είμαστε ίδια ηλικία. Εφόσον η ζωή μας έκανε να έχουμε κοινή ηλικία και θα είμαστε για χρόνια μαζί, θέλουμε να είμαστε περισσότερο φίλοι από το να είμαστε απόμακροι.»

Όσον αφορά την Καίτη Γαρμπή, δήλωσε: «Η Καίτη Γαρμπή είναι ένα από τα θρυλικά πρόσωπα της δεκαετίας του ’90. Είχα την τύχη να κάνω τα Ανεμοδαρμένα ύψη, περάσαμε ένα φοβερό χειμώνα μαζί και εις το επανιδείν.»

1702363796325-864747820-sampanis.jpg

Και για τον Γιώργο Νταλάρα τόνισε: «Ο Γιώργος Νταλάρας για μένα είναι η φωνή που συνέδεε στο μυαλό μου τη μητέρα μου και τον πατέρα μου που ήταν χωρισμένοι γιατί ήταν ο μόνος που άκουγαν φανατικά και οι δύο. Για μένα είναι η φωνή της οικογένειάς μου. Έχω όλους τους δίσκους του, έχω πληρώσει να τον δω live. Είναι μέντορας! Του έχω μεγάλη αδυναμία».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved