Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα αποφάσισε να αλλάξει μέσα στο 2023
Media

Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα αποφάσισε να αλλάξει μέσα στο 2023

Και το 2023 ήταν μία χρονιά αλλαγής για την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια έκανε αλλαγές που άλλες τις αποκάλυψε η ίδια και άλλες που τις μάθαμε λίγο αργότερα.

Ποιες είναι αυτές οι αλλαγές που αποφάσισε να κάνει τη χρονιά που φεύγει;

Ας θυμηθούμε λοιπόν τις μεγάλες αλλαγές της!

Η παρουσιάστρια το καλοκαίρι που μας πέρασε πήρε την απόφαση να μην ανεβάσει ούτε μία φωτογραφία από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πραγματικά να ξεκουραστεί.

Και ενώ τα προηγούμενα χρόνια απολαμβάναμε τις υπέροχες φωτογραφίες της, το καλοκαίρι του 2023 ούτε μία φωτογραφία της δεν είδαμε στα social media.

Μάλιστα, όταν επέστρεψε τον Σεπτέμβριο στην τηλεόραση, μέσα από την εκπομπή της στο Mega είχε αναφερθεί στην απουσία της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας: «Εγώ το καλοκαίρι μου θέλω να είμαι λίγο πιο χαλαρή, το κλείνω. Γιατί, τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους που παίρνουν μία θέση πάνω σε αυτό. Κι εγώ το έκανα, αλλά εγώ το έκανα… Τέλειωσε η εκπομπή και απλά δεν το σκέφτηκα. Λέω, τι ωραία που είμαι χωρίς να πρέπει κάτι, ούτως ή άλλως να ανεβάσω».

Και ενώ η Ελένη Μενεγάκη μιλούσε στον αέρα της εκπομπής της για τα παιδιά της, πια σπάνια μιλά για εκείνα - αναφέρεται περισσότερες φορές στη μικρή Μαρίνα - γιατί έχουν μεγαλώσει και δεν θέλουν να αναφέρεται τόσο σε αυτά.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο γιος της Άγγελος δεν έχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες, όμως η κόρης της Λάουρα δεν θέλει να την τραβούν φωτογραφίες με τη μαμά της και το έχει απαγορεύει.

laoura1.jpg

Συγκεκριμένα η Ελένη είχε πει: «Με πέτυχαν προχθές με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών και χαίρομαι που με ρώτησαν αν επιθυμεί η κόρη σας να φαίνεται το πρόσωπό της και είπα «όχι, η Λάουρα ανεξαιρέτως ότι είναι 18 χρονών, δεν θέλει να φαίνεται πουθενά το πρόσωπό της»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Σας ζητώ συγγνώμη για το 18χρονο κορίτσι μου, γιατί τώρα πια δεν αποφασίζω εγώ, αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί. Μάλιστα, μου έλεγε πως ζεις αυτή τη ζωή μαμά να μην μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο… «παιδί μου νιώθω ελεύθερη» της είπα. Είχαμε πάει στο κέντρο και επειδή εμφανίστηκαν δύο με τρεις φωτογράφοι, έπαθε πανικό και μου είπε « δεν πιστεύω τώρα που είμαι 18 να βλέπω το πρόσωπό μου στα περιοδικά; Και της είπα πιστεύω ότι θα το σεβαστούν και εγώ θα το πω…»!

Η μεγαλύτερη αλλαγή που συνέβη στη ζωή της παρουσιάστριας μέσα στο 2023 είναι ότι πια δεν μένουν στο σπίτι της στα Μελίσσια τα δυο παιδιά της, ο Άγγελος και η... Λάουρα Λάτσιου, η οποία μεγάλωσε και σπουδάζει στο Λονδίνο και ενδέχεται μέσα στις γιορτές να ταξιδέψει στην Αγγλία και η παρουσιάστρια με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Τέλη Νοεμβρίου, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αλλάξει τη διατροφή της για να χάσει κάποια κιλάκια πριν τις γιορτές και το αποκάλυψε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει: «Σήμερα είπα να ξεκινήσω δίαιτα, να ξεκινήσω να τρώω σαλάτες με τόνο και κανένα κοτοπουλάκι σκέτο. Από σήμερα και μπρος είπα «Ελένη πρέπει…». Λάθος περίοδος όμως γιατί κανένας νορμάλ άνθρωπος καλοί μου φίλοι δεν πρέπει να ξεκινάει να μαζευτεί στο φαγητό ημέρες γιορτών, είναι λάθος! Είναι λάθος για αυτό αν με δείτε να έχω νεύρα, είναι από την πείνα…»!

elenimenegaki_1701865816_3251808617417204411_205797726.jpg

Η Ελένη το είπε και το έκανε! Η παρουσιάστρια άλλαξε τη διατροφή της, έχασε τα κιλάκια της και αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις γιορτές με την οικογένειά της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved