Οι σειρές και οι τηλεοπτικές εκπομπές που ήρθαν πρώτες στην αναζήτηση της Google
Media

Οι σειρές και οι τηλεοπτικές εκπομπές που ήρθαν πρώτες στην αναζήτηση της Google

Ανασκόπηση 2023: Η google είπε και... ελάλησε και εξέδωσε τη λίστα με τις σειρές και τις τηλεοπτικές εκπομπές που αναζήτησαν οι Έλληνες περισσότερο μέσα στο 2023!

Στην κατηγορία «τηλεοπτικές εκπομπές ή σειρές», λοιπόν στην κορυφή των αναζητήσεων βρέθηκε το «Μαύρο Ρόδο». Η σειρά του Mega, παρ' όλο που δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση σε ό,τι είχε να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης, φαίνεται πως διαδικτυακά είχε μεγάλο... σουξέ.

mavro-rodo-(4).jpg

Ακολουθούν η σειρά Παγιδευμένοι αλλά και το Survivor All Star για το οποίο έχουν γραφτεί εκατοντάδες χιλιάδες άρθρα. Η λίστα συμπληρώνεται από τις σειρές «Αυτή η νύχτα μένει» και το «Το προξενιό της Ιουλίας» ενώ ακολουθεί και το παιχνίδι επιχειρηματικότητας «Dragon’s Den» που προβλήθηκε πέρυσι με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και αναμένεται σύντομα να επανέλθει στις οθόνες μας.

sakis-dragons.jpg

Η λίστα ολοκληρώνεται με ένα σχετικά καινούργιο, σε σχέση με άλλα σίριαλ, το «Ο πρώτος από εμάς» ενώ οι χρήστες της google αναζήτησαν επίσης πολύ πληροφορίες και βίντεο από τη σειρά «Το ναυάγιο».

Η σειρά «Wednesday» που προβλήθηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα ενώ την πρώτη δεκάδα ολοκληρώνει το παιχνίδι dating «first dates» που παρουσίαζε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

First_Dates.jpg

Δείτε παρακάτω τη λίστα με την πρώτη δεκάδα:

Τηλεοπτικές εκπομπές/σειρές

  1. Μαύρο Ρόδο
  2. Παγιδευμένοι
  3. Survivor All Star
  4. Αυτή η νύχτα μένει
  5. Το προξενιό της Ιουλίας
  6. Dragon's Den
  7. Ο πρώτος από εμάς
  8. Το ναυάγιο
  9. Wednesday
  10. First Dates

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved