«Αν το πάρω σοβαρά, θα τρελαθώ»:Η αποκάλυψη του Λέντζα για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί
Media

«Αν το πάρω σοβαρά, θα τρελαθώ»:Η αποκάλυψη του Λέντζα για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Λέντζας το απόγευμα της Τρίτης (12-12).

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο World Party από οπού και τον γνωρίσαμε, στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά και για όρια που έχει βάλει ώστε να μπορεί να λέει «όχι».

lentzas-(1).jpg

«Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν το World Party. Πιστεύω στη συνθήκη της σύμπτωσης… Για το World Party λέω πώς “ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο”. Έστησα τη δική μου εταιρεία παραγωγής γιατί ήθελα να έχω λεφτά για να λέω περισσότερα όχι. Στο World Party πήγα μετά από αγγελία που μου έδειξε ο αδερφός μου. Κατάλαβα ότι αν εξαρτώμαι από την τηλεόραση θα τρελαθώ

lentzas-(4).jpg


Σε προτάσεις που δέχτηκα ήμουν ο σταθερός παράγοντας “το ωραίο παιδί για πάνελ”. Μου πρότειναν το The Bachelor. Δεν το πίστευα. Ήξερα ότι πρέπει να πω “όχι”. Είχα την τύχη να γυρίσω τον κόσμο σε μικρή ηλικία. Αυτές τις ιστορίες ήθελα να συνεχίσω να λέω. Ήξερα ότι ο μόνος τρόπος να λειτουργήσει η τηλεόραση είναι να βρίσκει έναν άνθρωπο που κάνει ακραία δήλωση και να την ενδυναμώνει ή να βρίσκει μία κόντρα αφήγηση και να την ενδυναμώνει».

«Δέχτηκα προτάσεις που ήταν διπολική διαταραχή. Την πρώτη φορά μου είπαν να πάω φωτογράφος στο Nomads, την άλλη να το παρουσιάσω. Αν το πάρω σοβαρά θα τρελαθώ», είπε ανάμεσα σε άλλα ο παρουσιαστής.

Δες το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved