Χαρδαβέλλας: «Ξέρω τι σημαίνει να μην έχεις μάνα- Διαφωνώ με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είναι αντίθετος με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια
Media

Χαρδαβέλλας: «Ξέρω τι σημαίνει να μην έχεις μάνα- Διαφωνώ με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»

Στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του και πώς αυτή στάθηκε αφορμή να δει αλλιώς τη ζωή, μίλησε για την τηλεόραση, τα νούμερα τηλεόρασης αλλά και το ζήτημα της τεκνοθεσίας από τα ομόφυλα ζευγάρια.

xardavellas-1.jpg

«Είμαι 50 χρόνια στην τηλεόραση, για εμένα είναι η ζωή μου. Ο Μανώλης Καψής κάποτε μου είχε πει ότι ως δημοσιογράφος πρέπει να κοιτάω στα μάτια τον γιο μου χωρίς να ντρέπομαι», είπε και συνέχισε:

«Δεν μου άρεσε να πουλάω τον εαυτό μου, δεν μπήκα ποτέ σε πειρασμό να κάνω μια σκοτεινή δουλειά. Τα λεφτά δεν βγαίνουν με τη δημοσιογραφία. Αντιμετώπισα τον καρκίνο μέσω της δημοσιογραφίας, το 50% της αρρώστιας μου ήταν από στρες για τα νούμερα. Αν έκανα υψηλά νούμερα, ξεκινούσα τη μέρα μου με χαρά, αν ήταν χαμηλά ήμουν ένα ράκος. Έχω δεχτεί παρατήρηση από εμπορικό διευθυντή καναλιού για τα νούμερα

xardavellas.jpg

Ο καρκίνος μου έκανε καλό, πλέον βλέπω τα πράγματα από άλλη πίστα. Όταν πλησιάζεις τον θάνατο, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Έχω κάνει “κίτρινη” τηλεόραση και έχω μετανιώσει. Το infotainement είναι για μένα η καλύτερη τηλεόραση»

Όσον αφορά τη νομοθεσία τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε: «Δεν συμφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, το παιδί χρειάζεται και τη μάνα και τον πατέρα. Ιδιαίτερα τη μάνα. Εγώ που δεν είχα γονείς ποτέ μου, ξέρω τι σημαίνει αυτό, υπάρχει πάντα μέσα μου ένα κενό, μια τρύπα τεράστια, γιατί δεν είχα τη μάνα μου. Άρα λοιπόν ναι, είμαι εναντίον, γιατί αυτά τα παιδιά θα μεγαλώνουν με μια τρομακτική έλλειψη του αντίστοιχου φύλου. Κάποια δεν θα έχουν τη μάνα τους και κάποια δεν θα έχουν τον πατέρα τους».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved