Κατσούλης-Ρουμελιώτη-Μαρτίκας-Ανδριώτου: Οι Survivors μαγειρεύουν για καλό σκοπό
STUDIO FOTOGENIA
Media

Κατσούλης-Ρουμελιώτη-Μαρτίκας-Ανδριώτου: Οι Survivors μαγειρεύουν για καλό σκοπό

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Ένα special εορταστικό επεισόδιο της «Μαμάς» με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι να προσπαθούν να… επιβιώσουν ανάμεσα σε All Star Survivors!

Στο σημερινό επεισόδιο, οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου μπαίνουν σε έναν διαφορετικό στίβο μάχης και μας δείχνουν για πρώτη φορά τις μαγειρικές τους ικανότητες, ελπίζοντας σε μια νίκη.

Πρώτοι στην κουζίνα θα μπουν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μας αποκαλύπτουν μυστικά του Survivor, της σχέσης τους αλλά και πολλά άλλα που σίγουρα δεν ξέραμε. Στην κουζίνα μπαίνει ο Σάκης και με την καθοδήγηση της Μαριαλένας, βάζει τα δυνατά του για να εκπλήξει τον Έκτορα Μποτρίνι με «πένες με κοτόπουλο και μανιτάρια».

mama-mou-mageireyei12.png

Αντίπαλοί τους, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο Σπύρος μπαίνει στην κουζίνα και η Βρισηίδα του λέει βήμα – βήμα πώς να μαγειρέψει «μπακαλιάρο με πράσα», μια συνταγή που έχει μάθει από την... πεθερά της. Οι δυο τους, μας αποκαλύπτουν όσα δεν ξέρουμε για τη ζωή τους μετά το παιχνίδι επιβίωσης αλλά και για τον γάμο τους... που δε θα αργήσει!

Το έπαθλο των 1.000 ευρώ του σημερινού επεισοδίου, θα διατεθεί μέσω του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved