«Άφωνος» ο Πασχάλης με την έκπληξη της οικογένειάς του – «Τι έκανες»!
Media

«Άφωνος» ο Πασχάλης με την έκπληξη της οικογένειάς του – «Τι έκανες»!

Στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πασχάλης και τον περίμενε μία υπέροχη έκπληξη από την οικογένειά του, που τον συγκίνησε! 

Ο τραγουδιστής ανέβασε στα ύψη το κέφι, τραγουδώντας παλιές και καινούργιες του επιτυχίες.

Η παρέα της εκπομπής τραγούδησε μαζί με τον ερμηνευτή, αλλά τον περίμενε και μία έκπληξη από την οικογένειά του.

Για πρώτη φορά είδαμε όλη την οικογένειά του σε ένα βίντεο να μιλάνε για εκείνον!

pasxalis-3.jpg

Τα δύο εγγονάκια του, o γιος του, Γιάννης, η νύφη του, η κόρη του, Ζήνα αλλά και η σύζυγός του μιλούν για εκείνον με τρυφερά λόγια και δεν συγκίνησε μόνο τον τραγουδιστή, ο οποίος αναφώνησε στην Ελένη Μενεγάκη «Αχ, τι έκανες» αλλά συγκινήθηκε και η ίδια η παρουσιάστρια!

Τα δυο εγγόνια του τού είπαν: «Παππού σε αγαπάμε! Είσαι ο καλύτερος παππούς του κόσμου. Είσαι καταπληκτικός! Σε λατρεύουμε»! Ο γιος του, Γιάννης είπε: «Να έχεις πάντα ενέργεια και να συνεχίσεις να τρελαίνεις το κοινό σου και να μας εκπλήσσεις ευχάριστα». Η νύφη του, Ειρήνη ανέφερε: «Σε ευχαριστώ που είσαι το στήριγμά μας… Σε θαυμάζω και σε αγαπώ». Η κόρη του, Ζήνα τόνισε: «Μπαμπάκο μου σε αγαπώ, να έχεις ενέργεια και να κάνεις και άλλες πολλές επιτυχίες. Να δίνεις τόση μεγάλη χαρά στον κόσμο». Τέλος μίλησε η γυναίκα του, Αλίκη δήλωσε: «Άντρας της ζωής μου, ψυχή της ψυχής μου… 56 χρόνια μαζί χέρι χέρι. Είμαι ευλογημένη που κοιμάμαι κάθε βράδυ μαζί σου…»

Δείτε την υπέροχη οικογένειά του και την έκπληξη που του έκαναν!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved