Κολλιόπουλος: Δείτε τον μπάρμαν της σειράς, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή 23 χρόνια μετά
Media

Κολλιόπουλος: Δείτε τον μπάρμαν της σειράς, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή 23 χρόνια μετά

Καλεσμένος στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω ήταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος και τον ηθοποιό περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη όταν για εκείνον μίλησε ο Αλέκος Κολλιόπουλος, ο οποίος υποδύονταν τον μπάρμπαν Νίκο στο σίριαλ, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή στον ΑΝΤ1!

Αρχικά ο Αλέκος Κολλιόπουλος ανέφερε: «Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όντως ποιεί ήθος και είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά που νιώθω όταν αναλογίζομαι τη συνεργασία μας. Πολίτης, στην κυριολεξία γιατί φέρνει τον αναζωογονητικό αέρα του μείζονος ελληνισμού τον οποίο τόσο έχουμε ανάγκη. Άξιος πολίτης και μέσα στην κοινωνία γιατί πάντα είχε την παρρησία να διατυπώνει με θάρρος τις απόψεις του χωρίς να υπολογίζει το προσωπικό του όφελος.»!

enopios12.jpg

Και πρόσθεσε για τον Αντώνη Καφετζόπουλο: «Έχει μια βαθιά καλλιέργεια και μια οξύτατη θεατρική διαίσθηση. Αφήνεται με πάθος στη στιγμή και γι’ αυτό είναι πάντα άμεσος. Μέγας πασαδόρος, γεμάτος γενναιοδωρία για τους συναδέλφους του και μπορεί να σου εμπνεύσει μεγάλη εμπιστοσύνη όταν βρίσκεσαι αιωρούμενος στο θεατρικό ικρίωμα. Του εύχομαι υγεία και μεγάλες, ακόμα περισσότερες, καλλιτεχνικές επιτυχίες».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω... 23 χρόνια μετά ο μπάρμαν Νίκος συναντά τον ακάλυπτο της σειράς, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved