Ελένη Ράντου: «Θα είμαι κακιά πεθερά, είμαι κακούργα» - Η απίστευτη ιστορία για τον Παπακωνσταντίνου
Media

Ελένη Ράντου: «Θα είμαι κακιά πεθερά, είμαι κακούργα» - Η απίστευτη ιστορία για τον Παπακωνσταντίνου

The 2Night Show: Η Ελένη Ράντου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Δευτέρας 18/12 και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην κόρη της ενώ παραδέχτηκε πως θα είναι μια πολύ κακιά πεθερά καθώς δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάποιος που να αξίζει στην κόρη της.

«Θα είμαι κακιά πεθερά, είμαι κακούργα, είμαι οργανωμένο το έγκλημα. Δεν υπάρχει κάποιος που να της αξίζει. Δεν θα περνάει καλά μαζί μου ο γαμπρός, δεν έχει βρεθεί ακόμα αυτός που της αξίζει. Δεν μου γεννάει η ίδια το αίσθημα και τη σκέψη ότι θα γίνω γιαγιά», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου και συνέχισε:

rantoy.jpg

«Πήρα και δεύτερο σκυλί τώρα γιατί δεν έχω ποιον να προστατεύω και σε ποιον να επιβάλλομαι. Βέβαια τώρα πλέον έχω και μια ελευθερία, ξαναγυρνάω στην εφηβεία μου. Δεν έχω το νου μου ότι πρέπει να τρέχω πίσω από τις ανάγκες της κόρης μου».

Δείτε το βίντεο από το The 2Night Show:

Λίγη ώρα μετά αποκάλυψε ότι όταν γνωρίστηκε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, είχε πιει δύο ποτά και έκανε εμετό.

«Στο πρώτο ραντεβού με τον Βασίλη ήμασταν και δύο αμήχανοι. Ήπια δύο ποτά και έκανα εμετό στο αμάξι του, δεν το έπλυνε για 15 ημέρες», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved