Ηλέκτρα – Κόλιανδρη: H ανατροπή στη ζωή της Ηλέκτρας και το σοκ
Media

Ηλέκτρα – Κόλιανδρη: H ανατροπή στη ζωή της Ηλέκτρας και το σοκ

Για τις εξελίξεις της σειράς Η Ηλέκτρα και όλα όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, μίλησε η Έμιλυ Κόλιανδρη.

Η Ηλεκτρα είναι μια τρομερά βασανισμένη ηρωίδα. Τι έχετε αγαπήσει στον χαρακτήρα αυτής της γυναίκας;

Είναι όντως μια τρομερά βασανισμένη ηρωίδα, σε μια εποχή δύσκολη για τις γυναίκες, τη δεκαετία του ’70, την περίοδο της χούντας. Η θέση της γυναίκας ήταν πολύ δύσκολη. Αν κάτι μου αρέσει σε αυτή τη σειρά, είναι ότι μιλά για τις δεύτερες ευκαιρίες. Μια γυναίκα σε μια ώριμη φάση της ζωής της, που έχει οικογένεια και δύο παιδιά, προσπαθεί να αποδράσει από μια ζωή που της επέβαλαν με κάποιον τρόπο και διεκδικεί μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα, στην αγάπη, στο όνειρο.

ilektra.jpg

ιλ

Η δεύτερη ευκαιρία για εκείνη είναι ο Παύλος, ο οποίος δοκιμάζεται επίσης πολύ, εξαιτίας των πολιτικών του φρονημάτων. Αναζητείται από την αστυνομία, και η Ηλέκτρα γίνεται κυριολεκτικά ο φύλακας άγγελός του.

Ναι, πραγματικά. Είναι μια μοιραία συνάντηση αυτών των δύο ανθρώπων, από εκείνες που, αν είσαι τυχερός, σου συμβαίνουν μία φορά στη ζωή σου. Ο Παύλος παλεύει για την ελευθερία του, για τις απόψεις του. Παίρνει τη ζωή στα χέρια του. Έχει πει στην Ηλέκτρα πως, αν εκείνη πέσει, θα την πιάσει. Βρήκε έναν άνθρωπο που μπορεί να τη στηρίξει, να τη βοηθήσει να νιώσει κι αυτή ελεύθερη.

Όμως άλλη μια ανατροπή έρχεται στη ζωή της, αφού η Νεφέλη, η κόρη της, ερωτεύεται τον Παύλο. Πώς θα διαχειριστεί αυτό το γεγονός;

Αυτό όντως θα συμβεί. Έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται ότι η κόρη της νιώθει έλξη γι’ αυτόν τον καινούριο καθηγητή, που αποπνέει έναν αέρα ελευθερίας και διαφορετικότητας. Η ίδια είναι στη φάση που τώρα αρχίζει να το αντιλαμβάνεται αυτό. Θα είναι ένα σοκ, γιατί έτσι κι αλλιώς αυτή η σχέση είναι πολύ δύσκολη, ακριβώς επειδή είναι απαγορευμένη και παράνομη. Τώρα με αυτό το εμπόδιο είναι σαν να γκρεμίζεται ο κόσμος της, αφού είναι διαφορετικό να συγκρουστείς με τον άντρα σου και με την κοινωνία και διαφορετικό με το ίδιο σου το παιδί. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να το διαχειριστεί και να βάλει πάνω από το παιδί της τον έρωτά της γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Βρίσκεται σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα, γιατί διακυβεύονται και η ευτυχία και η ισορροπία της κόρης της.

ilektra.jpg

Παράλληλα κλείνει και τους λογαριασμούς που είχε με τον Νικόλα στο παρελθόν. Πώς το κάνει αυτό;

Νικόλας δυστυχώς δεν ησυχάζει, και στα επόμενα επεισόδια συνεχίζει να προκαλεί και να δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην οικογένειά της, οπότε κάποια στιγμή ο κόμπος φτάνει στο χτένι και η Ηλέκτρα αναγκάζεται να μοιραστεί με τον Παύλο αυτό το μυστικό του παρελθόντος της. Κι ο Παύλος, που μέχρι τώρα δεν το γνώριζε, προσπαθούσε να καταλάβει γιατί υπήρχε τόσο μίσος για τον Νικόλα. Έρχεται όμως η στιγμή που αναγκάζεται να του ομολογήσει το μυστικό της, όπως και να πάρει τον νόμο στα χέρια της, εκεί που βλέπει πια ότι η δικαιοσύνη δεν μπορεί να την προστατεύσει από αυτό το τέρας. Αναλαμβάνει η ίδια τον ρόλο του τιμωρού.

Θα φοβηθεί από τη στάση της ο Νικόλας; Θα αντιληφθεί ότι δεν έχει τη δύναμη να προκαλέσει άλλο πρόβλημα στη ζωή της;

Νομίζω πως ναι... Η ίδια αναλαμβάνει την τιμωρία του για όσα έκανε και για όσα ακόμη θα κάνει, γιατί αυτός ο ήρωας τελικά κρύβει κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πηγή 7 μέρες Tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved