Σασμός - Έτσι υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές τον... αδέκαστο εισαγγελέα Γιακωβάκη: «Δαδακαρίδης Θεός...»
Media

Σασμός - Έτσι υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές τον... αδέκαστο εισαγγελέα Γιακωβάκη: «Δαδακαρίδης Θεός...»

Σασμός: Απόψε (21/12) είδαμε τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη να αναλαμβάνει δράση στις πρώτες του σκηνές στη σειρά του Alpha. 

Χθες είδαμε τη Στέλλα να έχει ένα μικρό τροχαίο ατύχημα με έναν άγνωστο όμως σήμερα είδαμε τον μυστηριώδη άντρα να αποκαλύπτει την ταυτότητά του.

Ο Χρήστος Γιακωβάκης είναι εισαγγελέας στο επάγγελμα και σπεύδει στο γραφείο του Φραγκιαδάκη για να ενημερωθεί για τα φονικά στην Άνω Ποριά.

dadakaridis-sasmos.jpg

Εκεί όμως δεν βρίσκει μόνο του τον διοικητή αλλά μαζί με τη Στέλλα την οποία ο Φραγκιαδάκης συστήνει στον Γιακωβάκη.

Εκείνος όμως συνεχίζει να έχει την ίδια στάση μαζί της με τη στιγμή που τη γνώρισε η οποία δεν ήταν καθόλου ευχάριστη για κανέναν από τους δύο.

Ο Γιακωβάκης είχε πει μετά το ατύχημά τους πως θα ήθελε να μην την ξαναδεί και το ίδιο αναιδής ήταν και σήμερα καθώς όταν η Στέλλα του είπε «Χαίρω πολύ», εκείνος δεν ανταπέδωσε αλλά της είπε να... περιμένει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η συνέχεια μεταξύ τους δεν θα είναι ευχάριστη.

Φυσικά το Twitter πανηγύρισε για την άφιξη ενός τόσο καλού ηθοποιού στο καστ της σειράς με τους περισσότερους χρήστες φυσικά να αποθεώνουν τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη τον οποίο ομολογουμένως στο παρελθόν έχουμε συνηθίσει σε πιο κωμικούς ρόλους τηλεοπτικά. Καιρός όμως να τον δούμε και σε έναν δραματικό ρόλο. Η αγκαλιά των τηλεθεατών πάντως, ήταν γεμάτη για τον ηθοποιό ο οποίος θα υποδυθεί τον... αδέκαστο εισαγγελέα.
Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved