Survivor: Τα τρία πρόσωπα που επιθυμεί ο Ατζούν - Σ' αυτόν δίνει 10.000 ευρώ τη βδομάδα
Media

Survivor: Τα τρία πρόσωπα που επιθυμεί ο Ατζούν - Σ' αυτόν δίνει 10.000 ευρώ τη βδομάδα

Survivor 2024 παίκτες: Πρόσωπα έκπληξη θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί τρία πρόσωπα για το ριάλιτι επιβίωσης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σουσού ο Τούρκος παραγωγός ρίχνει χρυσάφι στα πόδια του Σάββα Γκέντσογλου, αφού αντί για 5.000 ευρώ, δίνει 10.000 ευρώ την εβδομάδα για να είναι στο Survivor και… όπως λέγεται θα τον δούμε στο ριάλιτι.

survivor-1.jpg

Ένα ακόμα πρόσωπο που φέρεται να κλειδώνει για το Survivor είναι η Κρίστυ Καθάργια που συμμετείχε και στο Asia Express με τον τότε σύζυγό της, Γιώργο Μαυρίδη.

Και η Σάσα Μπάστα έκλεισε για να πάει στο ριάλιτι, η οποία συμμετείχε στη Φάρμα με την Αγγελική Ηλιάδη.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Ατζούν ανακοίνωσε τις αλλαγές στο ριάλιτι: «Σήμερα είναι το τελευταίο casting. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιες παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες»!

Και πρόσθεσε ο Τούρκος παραγωγός: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved