Fame Story: Αποθεώθηκε η Αριστέα από τους κριτές: «Έλα, παρ’ το και φύγε», της είπε η Φουρέιρα
Media

Fame Story: Αποθεώθηκε η Αριστέα από τους κριτές: «Έλα, παρ’ το και φύγε», της είπε η Φουρέιρα

Fame Story: Απίθανη ήταν η ερμηνεία της Αριστέας στο κομμάτι «Τα λέμε» τόσο που οι κριτές έμειναν άφωνοι. Ένας προς ένας την αποθέωσαν με την Ελένη Φουρέιρα να της λέει πως είναι η μεγάλη νικήτρια.

«Θέλω να μιλήσω στον κόσμο. Άμα δεν ψηφίσετε την Αριστέα να κερδίσει, μην με πάρετε του χρόνου να έρθω. Είναι άξιοι όλοι αλλά αυτό που είδαμε τώρα, εντάξει, τι να λέμε», είπε ο Light.

famestorygreece_1703280389_3263674917411844589_59144759217.jpg

«Έχω σοκαριστεί. Είναι δύσκολο για μένα να κολλάω με έναν άνθρωπο και να τον κοιτάω, θέλω να κλάψω. Έλα, παρ’ το και φύγε. Είμαι σοκαρισμένη. Ήταν από τις πιο ωραίες ερμηνείες που είδα στη ζωή μου. Το ένιωθε το πετσί της, μπράβο κορίτσι μου», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Γιώργος Αρσενάκος, συνέχισε:

«Το έσκισες το κομμάτι. Έδειξες έναν δυναμισμό και ένα συναίσθημα που ήταν μοναδικό. Ό,τι και αν γίνει απόψε, εμείς έχουμε μέλλον».

«Συνδέθηκε ο λαιμός σου, η καρδιά σου και το μυαλό σου και είδαμε αυτό το αποτέλεσμα. Σου εύχομαι να έχεις πάντα τέτοιες ερμηνείες. Απέκτησες άλλη μια θαυμάστρια σήμερα, την κόρη μου. Είσαι νικήτρια μέχρι τώρα! Τώρα αν το έληγε, θα ήσουν η νικήτρια», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved