Πασχάλης Τσαρούχας: Ο Στάθης είναι ένα άλλο κομμάτι του εαυτού μου
Media

Πασχάλης Τσαρούχας: Ο Στάθης είναι ένα άλλο κομμάτι του εαυτού μου

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, που δίνει πνοή σε έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες της δραματικής σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς, μιλάει για την επιτυχία του 3ου κύκλου και τις εξελίξεις στη ζωή του τηλεοπτικού Στάθη.

1675703367151-738920808-tsarouxas-1-2.jpg

Πώς νιώθετε που η σειρά «Η γη της ελιάς» συνεχίζει να χαίρει της αποδοχής και της αγάπης του κόσμου για 3η χρονιά;

Αισθάνομαι υπέροχα. Μάλιστα, πέρα από το πόσο έχει αγαπήσει ο κόσμος τη σειρά, θέλω να τονίσω ότι η «Γη της ελιάς» είναι μια δουλειά που την έχουμε αγαπήσει κι εμείς πάρα πολύ. Οι χαρακτήρες μας είναι σε εξέλιξη διαρκώς. Ο δικός μου ήρωας έχω την τύχη να βρίσκεται σε μία πολύ ωραία ιστορία φέτος. Ο ερχομός της Αριάδνης και όλα αυτά που γίνονται με την Ιουλία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αντιμετωπίζω με πολλή χαρά και ενθουσιασμό τις αλλαγές στη ζωή του Στάθη.

Φέτος έχει σημειώσει άνοδο η τηλεθέαση της σειράς. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της;

Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχουμε σημειώσει μια πολύ μεγάλη άνοδο. Προσωπικά, ήμουν σίγουρος ότι θα συμβεί, το είχα πει στους συνεργάτες μου πριν ξεκινήσουμε την τρίτη σεζόν. Όταν είδα τα καινούργια επεισόδια, με την ιστορία της Χάιδως με τους πυροβολισμούς, που αποκαλύπτεται ένα κομμάτι της δραστηριότητάς της στο παρελθόν, και την έλευση της Αριάδνης, κατάλαβα και προέβλεψα ότι θα αυξήσουμε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και την τηλεθέαση. Επιστρέψαμε στις παλιές ιστορίες, που είναι δυνατές και καλές.

gi-tis-elias.jpg

Τι αγαπάτε στον Στάθη;

Να ρωτήσουμε τον Στάθη τι αγαπάει σε μένα! (Γελάει.) Ύστερα από δυόμισι χρόνια συντροφιάς, νομίζω ότι είμαστε σχεδόν το ίδιο. Ο Στάθης είναι ένα άλλο κομμάτι του εαυτού μου.

Τι ξεχωρίζετε στον ρόλο σας;

Ο Στάθης είναι ένας καλός άνθρωπος. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο εργαλείο στα δικά μου χέρια, ερμηνεύοντας τον ρόλο. Επίσης, αυτό το χαρακτηριστικό αποτελεί έναν από τους λόγους που τον αγαπάει πάρα πολύ ο κόσμος. Ό,τι και να κάνει, παραμένει καλός άνθρωπος. Όπως βλέπουμε, η ζωή τού επιστρέφει πράγματα τελευταία και στη συνέχεια θα του επιστρέφει κι άλλα.

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη ζωή του Στάθη;

Οι ισορροπίες με την Ιουλία αρχίζουν να αποκαθίστανται από την έλευση της Αριάδνης. Ο Στάθης έρχεται ακόμα πιο κοντά της, γιατί έχουν ήδη ένα παιδί μαζί. Η έλευση του μωρού θα τους δέσει ακόμα περισσότερο. Θα δούμε να συμβαίνουν πολλά πράγματα στη ζωή του Στάθη που θα τον οδηγήσουν στο να είναι κοντά με την Ιουλία. Παράλληλα, ο ήρωας καλείται να δώσει σε όλους εξηγήσεις. Είναι υποχρεωμένος να μιλήσει για όλα στα παιδιά του και να έρθει αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις τους, οι οποίες θα είναι διαφορετικές μεταξύ τους, είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved