Άννα Κουτσαφτίκη: «Η “Μουρμούρα” δεν γίνεται ποτέ... σούπερ μάρκετ»
Media

Άννα Κουτσαφτίκη: «Η “Μουρμούρα” δεν γίνεται ποτέ... σούπερ μάρκετ»

Ανάσα δεν πρόλαβε να πάρει η Ξένια, την οποία ερμηνεύει απολαυστικά η Άννα Κουτσαφτίκη, από το βλαστάρι της. Η Σοφούλα, μετά το γάμο -εξπρές λόγω απρόσμενης εγκυμοσύνης και τη γέννα, θέλει και... διαζύγιο-εξπρές!

Ο Μπάμπης γλίτωσε παρατρίχα το εγκεφαλικό. Οι εξελίξεις στη ζωή της οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη, στην κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που έφτασε στην 11 η σεζόν αδιάλειπτης προβολής, επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις!

Spyros-Tsekoyras-Anna-Koytsaftikh.jpg

Η Άννα Κουτσαφτίκη μίλησε σε συνέντευξή της για τη Μουρμούρα και φυσικά για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Τι κεραμίδα ήταν αυτή, με το Σοφάκι σας να θέλει διαζύγιο εδώ και τώρα;

«Η αλήθεια είναι ότι τα νέα παιδιά, στην περίοδο που διανύουμε, δεν είναι πολύ σίγουρα για τις σχέσεις που δημιουργούν. Πιστεύω ότι υπάρχουν δύο τάσεις: η μία είναι να βγαίνουν στην εποχή μας παιδιά με τις παλιές αρχές, έχοντας την ανάγκη από πολύ μικρά να φτιάξουν μια οικογένεια. Υπάρχει και η τάση να έχει αποδομηθεί ο έρωτας, ο θεσμός του γάμου. Όλα γίνονται πολύ εύκολα και γρήγορα, το ίδιο και στο γκρέμισμά τους».

Mhn-arxizeis-th-moyrmoyra..jpg

Ο παππούς Μπάμπης και η γιαγιά Ξένια περνούν ζόρια;

«Τι να σας πω! Ειδικά ο παππούς πήγε να μας μείνει. Μεγάλο σοκ και για τους δύο. Ειδικότερα γιατί υπάρχει και ένα μωρό στη μέση. Και φυσικά δεν είναι αυτό που φαντάζονταν. Όπως κανένας γονιός δεν το περιμένει για το παιδί του σε τέτοια ηλικία, ούτε το την εγκυμοσύνη, ούτε το παιδί. Ο Μπάμπης και η Ξένια δεν πρόλαβαν να πάρουν ανάσα και τώρα πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Να δημιουργήσουν ένα σταθερό περιβάλλον για το μικρό και να έχουν από κοντά τη Σοφούλα».

Spyros-Tsekoyras-Anna-Koytsaftikh1.jpg

Κρατά η «Μουρμούρα» την πρωτιά με φανατικό κοινό;

«Αφού ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που επιλέγουν μέσα από το τηλεκοντρόλ να μας βάλουν στο σπίτι τους, να επισημάνω ότι αυτή η δουλειά είναι πολύ φροντισμένη σε όλα τα επίπεδα. Η “Μουρμούρα” δεν γίνεται ποτέ... σούπερ μάρκετ. Αφουγκραζόμαστε τις εξελίξεις, θέλουμε να συμμετέχουμε στη ζωή του Έλληνα. Να γίνουμε ένα κομμάτι της καθημερινότητάς του και μέσα από την κωμωδία να το ελαφρύνουμε και να επικοινωνήσουμε μαζί του. Με τον Σπύρο είχαμε γυρίσει -και αυτό είναι προς τιμήν της σεναριογράφου- ένα επεισόδιο αφιερωμένο στο λάδι και στην αυξημένη τιμή του», είπε η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved