Ρουκ Ζουκ: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το πιο εορταστικό επεισόδιο
Media

Ρουκ Ζουκ: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το πιο εορταστικό επεισόδιο

Ρουκ Ζουκ - Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η Ζέτα Μακρυπούλια ρουκζουκάρει, έχοντας στο πλατό εκλεκτούς καλεσμένους.

Οι εκπομπές «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» και «ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ», έρχονται στο «Ρουκ Ζουκ» για ένα απολαυστικό πάρτυ που διοργανώνεται για καλό σκοπό, για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός» και συγκεκριμένα του προγράμματος «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στη πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 21:00, το «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» και το «ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ», έρχονται και θα αποδείξουν πως είναι και βραδινοί, αλλά και πολύ ανταγωνιστικοί τύποι.

ROUK-ZOUK-PARAMONH-PRWTOXRONIAS-I-LOVE-SOY-KOY-vs.-AKOMA-DEN-EIDES-TIPOTA-(6).jpg

Ρουκ Ζουκ

Μια βραδιά με άπειρες ατάκες, ατελείωτο παιχνίδι και αστείρευτο χιούμορ με την Μπέττυ Μαγγίρα και την ομάδα της (Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης, Τζο Κουτσοκώστα και Αθηνά Αφαλίδου) από την μία πλευρά του στούντιο και τον Κώστα Τσουρό με την ομάδα του (Νόνη Δούνια, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και Πάνος Κατσαρίδης), από την άλλη.

ROUK-ZOUK-PARAMONH-PRWTOXRONIAS-I-LOVE-SOY-KOY-vs.-AKOMA-DEN-EIDES-TIPOTA-(2)-(1).jpg

Ρουκ Ζουκ

Μια Παραμονή Πρωτοχρονιάς που τα έχει όλα, αστείρευτο κέφι, πολύ ανταγωνισμό και προεξαγγελτικές δηλώσεις με την Μπέττυ να λέει πως δέχεται να χάσει, μόνο αν συνεργαστεί με τη Ζέτα, και τον Κώστα να ανακοινώνει πως μόνο αν η ομάδα του κερδίσει, το παιχνίδι δεν θα είναι σικέ.

Στη διάρκεια του πάρτυ, οι ομάδες φαίνεται να έχουν πολύ καλή χημεία, μάρτυς μας η… παντομίμα, ενώ ξεχωρίζουν η Αθηνά που είναι πραγματικά on fire, αλλά και η Νόνη που ξεκαθαρίζει πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα της. Στα highlight της βραδιάς, συγκαταλέγεται η στιγμή που η Ευρυδίκη και η Δέσποινα μας μαθαίνουν τα υλικά για τον καλό μουσακά, ο βαρκάρης του «ROUK ZOUK» που στοιχειώνει για πάντα τον Τάσο, αλλά και η επιστημονική ανάλυση του Πάνου πάνω στο αγγούρι.

Μη χάσετε τις μελωδίες της Ζέτας που ξεσηκώνουν, την Μπέττυ να ζητάει από τον Άγιο Βασίλη τη φωνή της Whitney Houston, τη Νόνη να ερμηνεύει Έφη Θώδη και τον Δημήτρη να προσπαθεί να ηρεμήσει, αλλά οι χειροπέδες να μην τον αφήνουν!

«ROUK ZOUK» - ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Trailer

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved