Πρωταγωνιστές - Χρόνια πολλά κύριε Σαββόπουλε - Νέο φωτογραφικό υλικό!
Media

Πρωταγωνιστές - Χρόνια πολλά κύριε Σαββόπουλε - Νέο φωτογραφικό υλικό!

Πρωταγωνιστές - Ακούει η νύχτα Σαββόπουλο; Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2023, ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι κάμερες των «Πρωταγωνιστών» κατέγραψαν Διονυσιακές στιγμές χαράς – μαζί και τα πιο ωραία λαϊκά - εκεί που τραγουδούν ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Βέρτης, ο Στέλιος Διονυσίου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Αντώνης Ρέμος.

Μία υπερπαραγωγή των «Πρωταγωνιστών» με αφορμή τα 80 χρόνια του Διονύση Σαββόπουλου με τρομπέτες, τύμπανα, κιθάρες, μπουζούκια αλλά και ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ.

Prwtagwnistes_9.jpg

Στους «Πρωταγωνιστές» εξομολογούνται Σαββοπουλικές ιστορίες και οι: Λάκης Γαβαλάς, Άρης Δημοκίδης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Σμαράγδα Καρύδη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Αλέξης Κυριτσόπουλος, Δημήτρης Λάλος, Πάνος Μουζουράκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Χρήστος Χωμενίδης.

Prwtagwnistes_10.jpg

Και ο Διονύσης Σαββόπουλος με παιγνιώδη αλλά και ποιητική διάθεση σχολιάζει αφηγήσεις και τραγούδια αφηγούμενος παράλληλα άγνωστα περιστατικά από την περιπετειώδη ζωή του.

Prwtagwnistes_11.jpg

Δείτε το trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved