Τέλος για το Μετά τη φωτιά από τον ΑΝΤ1 - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
Media

Τέλος για το Μετά τη φωτιά από τον ΑΝΤ1 - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Οριστικά εκτός του προγράμματος του ΑΝΤ1 θα μείνει η δραματική σειρά Μετά τη φωτιά σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως υπήρξαν σημαντικά προβλήματα με την εταιρεία παραγωγής και ως εκ τούτου το Μετά τη φωτιά παύεται από το πρόγραμμα.

H σειρά που βασιζόταν στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και προβαλλόταν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00.

meta-th-fotia.jpg

Μετά τη φωτιά

KOSMAS KOUMIANOS

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία.

meta-ti-fotia-3-antigrafo2.jpg

Ως εκ τούτου, η σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Η υπόθεση της σειράς:

Τρεις γυναίκες, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved