Νέα εξέλιξη - Νίκος Ρόκκος: Η ιατροδικαστική εξέταση και πότε θα γίνει η κηδεία
Media

Νέα εξέλιξη - Νίκος Ρόκκος: Η ιατροδικαστική εξέταση και πότε θα γίνει η κηδεία

Tραγικό θάνατο βρήκε ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, που αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου

Η είδηση του χαμού του Νίκου Ρόκκου, ο οποίος ήταν και πατέρας τριών παιδιών, έχει βυθίσει στη θλίψη τη τοπική κοινωνία της Λήμνου.

Για τον Στέλιο Ρόκκο αυτή είναι μία ακόμα απώλεια σε μικρό διάστημα καθώς πριν από δύο χρόνια είχε φύγει από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στην ίδια ηλικία και ο άλλος του αδελφός, Κώστας.

rokkos.jpg

«Σήμερα θα έρθει ο ιατροδικαστής»

Ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Σκαπέτης, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέραγια το όσα συνέβησαν.

nikos-rokkos2.jpg

«Πήγε για το χόμπι του, έκανε ψαροντούφεκο. Το ψάρεμα ήταν ένα από τα επαγγέλματα που έκανε. Όταν ήρθε η είδηση, ελπίζαμε όλοι μας να είναι καλά. Τα αίτια ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί. Σήμερα θα έρθει ο ιατροδικαστής. Ακούγεται πως ίσως είναι θέμα καρδιάς, καθώς και ο πατέρας τους είχε φύγει από καρδιά. Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν στο κατάστημα που εμφανίζεται λόγω πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν και κατάφερε να έρθει την επόμενη ημέρα στο νησί και το μαγαζί είπε πως θα τον στηρίξει σε αυτό. Αναμένεται σήμερα να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση και κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα πουν το τελευταίο ‘’αντίο’’ φίλοι και συγγενείς. Ήταν πολύ αγαπητός στο νησί και πολύ κοντά στην τοπική κοινωνία».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved