Άννα Φλωρινιώτη: «Επώνυμος τα έχει βάλει μαζί μου και με την οικογένειά μου και δεν ξέρω γιατί»
Media

Άννα Φλωρινιώτη: «Επώνυμος τα έχει βάλει μαζί μου και με την οικογένειά μου και δεν ξέρω γιατί»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Τρίτης (2-01) η Άννα Φλωρινιώτη.

Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη απάντησε στα σχόλια που πρόσφατα δέχτηκε ενώ αποκάλυψε πως επώνυμος τα έχει βάλει μαζί της, μέχρι που, όπως είπε, σχολιάσει αρνητικά και τον τάφο του μπαμπά της.

florinioti-(2).jpg

«Εγώ το έκανα πιο πολύ για τη μητέρα μου για να μη στενοχωριέται. Όποιος και να το έβλεπε αυτό, μπορεί όντως να το παρεξηγούσε. Έπρεπε να εξηγήσω τι έχει γίνει. Κατ’ αρχήν δεν πήγα σε γενέθλια. Δούλευα και ήρθαν να κάνουν έκπληξη στη Γωγώ. Μας κάλεσε η Ελένη Καρουσάκη σε ένα μαγαζί. Εγώ δεν πηγαίνω σπίτι μου, αν δεν είμαι πολύ κουρασμένη. Μας είπε η Ελένη αν θέλουμε να πάμε μία βόλτα. Ήταν κάθε ημέρα στο νοσοκομείο η Ελένη και όλοι οι κολλητοί του Νίκου», είπε και συνέχισε:

«Ένα ζευγάρι φίλων μας και πολύ κολλητοί με την Γωγώ της είπαν να σου κάνουμε μία έκπληξη και φώναξαν την Ελένη να της πει το χρόνια πολλά. Έφταιξα που χαμογέλασα για τα χρόνια πολλά. Ξέρω εγώ; Με έβρισαν πολύ άσχημα. Υπήρχε και κάποιος επώνυμος, ο Θεός να τον κάνει… Δεν λέω για τον Αλέξανδρο Πετρίδη.

florinioti-(5).jpg

Επώνυμος τα έχει βάλει μαζί μου και με την οικογένειά μου και δεν ξέρω γιατί… Ακόμα κι όταν έφυγε ο πατέρας μου, σχολίασε αρνητικά ακόμα και το μνήμα του, ότι και καλά τι του έκανε η Αννούλα στον τάφο του, ότι είμαι υπερβολική», πρόσθεσε.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved