Survivor – Δαλάκα: Η επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο και η ατάκα για την περσινή αποβολή της
NDP Photo Agency
Media

Survivor – Δαλάκα: Η επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο και η ατάκα για την περσινή αποβολή της

Survivor: Αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του φετινού κύκλου.

Μια από τις παίκτριες της ομάδας των επωνύμων και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε αποβληθεί την προηγούμενη φορά. Λίγο μπει στο αεροπλάνο η αθλήτρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time».

1704200805014-553758503-survivor-(7).jpg

«Επιστρέφω στο Survivor και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η περσινή συμμετοχή μου άφησε σίγουρα μια απογοήτευση και μια πίκρα. Ήταν άδικο όλο αυτό που έχει γίνει. Κοιτάμε μπροστά, ήταν κάτι που μένει πίσω. Γνωρίζομαι προσωπικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Μαρία Αντωνά, τα υπόλοιπα παιδιά θα τα γνωρίσω στην πορεία» είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Δες το απόσπασμα

Θυμίζουμε πως για το ριάλιτι επιβίωσης αναχώρησαν δέκα Διάσημοι και είναι οι εξής: Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά και Κρίστη Καθάργια.

«Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών», έχει πει ο Ατζούν για τις αλλαγές που θα δούμε στο νέο κύκλο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved