Ιωάννα Μαλέσκου: Ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή; Όλη η αλήθεια και το project
Media

Ιωάννα Μαλέσκου: Ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή; Όλη η αλήθεια και το project

Τα πρώτα της Χριστούγεννα με το παιδί της και τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανία γιόρτασε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμη να επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα στο 2024.

Για ένα διάστημα, η Ιωάννα επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης και να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της κόρης της. Ο λόγος βέβαια δεν ήταν μόνο αυτός. Η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει πως θα επανέλθει στα τηλεοπτικά πλατό μόνο για να κάνει κάτι που την εκφράζει.

Σε αυτή τη φάση της ζωής της αισθάνεται ωριμότερη, έτσι ώστε να διαχειριστεί οποιοδήποτε project με τον δικό της τρόπο.

38453b64-ioanna-maleskou-kori.jpg



Βρίσκεται εκτός τηλεόρασης εδώ και ενάμιση χρόνο, όταν έληξε η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Σε αυτό το διάστημα παντρεύτηκε και απέκτησε το πρώτο της παιδάκι. Εχει αποφασίσει να ασχοληθεί η ίδια με το μεγάλωμα της κόρης της αν και, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της το κεφάλαιο τηλεόραση δεν έχει κλείσει γι' αυτήν. Θέλει να επιστρέφει, με καλύτερους όρους αυτή τη φορά και, ασφαλώς, πιο ώριμη και πιο έμπειρη.

maleskou-(1).jpg

Είναι γνωστό ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έχει κάνει συναντήσεις με παράγοντες καναλιών. Οι φήμες για συγκεκριμένο project με την Barking Well δεν επιβεβαιώνονται, καθώς η παρουσιάστρια ποτέ δεν ανακοινώνει κάτι αν δεν έχει «κλειδώσει». Όλα δείχνουν, όμως, πως το 2024 θα τη δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Ηρεμη, ψύχραιμη και ευτυχισμένη, θέλει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στην τηλεόραση, όμως προηγείται η οικογενειακή της ισορροπία. Εχει καταφέρει στο πλευρό του συντρόφου της να βρει όλα όσα έψαχνε. Η κόρη τους γέμισε τη ζωή τους με χαρά και την απολαμβάνουν στο έπακρο.

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved