Τσιμιτσέλης: Η ειδική προβολή της ταινίας για την κόρη του & η ατάκα για την πληρωμή της Γερονικολού
Media

Τσιμιτσέλης: Η ειδική προβολή της ταινίας για την κόρη του & η ατάκα για την πληρωμή της Γερονικολού

Στην εκπομπή Happy Day φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το πρωί της Τετάρτης (3-01).

Ο ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» ενώ αποκάλυψε την ειδική προβολή στο σινεμά για την κόρη του και τις φίλες της.

tsimitselis.jpg

«Έχοντας την ικανοποίηση του αποτελέσματος είπα “θα αράξω, θα έχω την κόρη μου δίπλα και θα περάσω ωραία”. Της κόρης μου της άρεσε πάρα πολύ. Κάναμε μια ειδική προβολή για εκείνη και τις φίλες της. Είχε συγκινηθεί, είχε γελάσει. Δεν της έδωσα ρόλο γιατί είναι δικιά της η ταινία. Θέλω αυτό που θα αποφασίσει να κάνει να το κάνει συνειδητά. Τώρα πόσο θα είναι συνειδητό σε μια οικογένεια ηθοποιών», είπε και συνέχισε:

tsimitselis-(1).jpg

«Η Κατερίνα θέλει πάντα ό,τι κάνει να το έχει μελετήσει, είναι Παρθένος, θέλει κουτάκια. Εγώ είμαι πιο τολμηρός. Με στήριξε 1000% σε όλους τους τομείς. Το να κάνεις μια παραγωγή έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Εκτός από το οικονομικό, έχεις πάρα πολλές ευθύνες. Στην ταινία είχαμε παιδάκια άρα η ευθύνη πολλαπλασιαζόταν. Ταυτόχρονα είχαμε και αυτό το μαγικό σαν να είναι πενταήμερη διαρκείας»

tsimitselis-(2).jpg

«Πάντα μου άρεσε να μιλάω για οικονομικά. Δεν φτάνω στο παζάρι γιατί είμαστε λίγα άτομα. Στη δεύτερη παραγωγή δεν χρειάζεται να ξανασυστηθείς. Δεν ήμουν ποτέ τύπος που πάει να πάρει τα πολλά λεφτά. Τώρα που κάνω εγώ παραγωγή, ως σκηνοθέτης τα βρήκα πολύ εύκολα με τον παραγωγό. Η Κατερίνα θα πληρωθεί αλλά σε τρία τέρμινα όπως λένε», ανέφερε σε άλλο σημείο με χιούμορ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved